byvam v Nitre a musim povedat ze s atu naozaj neda nikam ist, vsetko su to diery alebo tam chodia sami primitivi. nie je tu niekto, kto pozna nitru a vie o nejkaom podniku ktory som si nevsimla a stal by za to?
holyknight: ano lavka bola naozaj najhorsia ale uz je zakon ze tam nemozu pit tak tam nechodia.vrtak je fajn ale nie moj typ ludi zrovna a ty is z nitry ze to tak ovladas?
jezis este som zabudol...keltstka pivnica v tom podniku som bol len raz a odvtedy pijem len kelta a pamatam si ze barmanka bola pekna a mala obrovske prsia
vrtak je diera....ako sry ale mne to pripada ako nejaka emo diera....ale byvaju tam dobre koncerty....a tak stara pekaren je fajn aj ked som pocula ze ju zatvoria aj ked nevim co je na tom pravdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
do ria a devilsu chodia hlavne mladi...v mexiku nenajdes takmer cloveka pod 20
inak vrtak a dobry podnik? "ti za pultom" sa ku kazdemu spravaju jak keby vlastnili celu nitru. to uz sa ist radsej pozerat na fetakov do peky.
Ale zevraj v Riu je dobre ..a do Mexika chodí mama ze samí turci ci co