@sitnxan ale to raz niekto trepol, to bola taká sranda len Jasné, že všade nás odrbávajú... hlavne ma minule nasralo v Tescu, že mali tam napísané: Mäso len od slovenských dodávateľov. Pýtame sa mäsiarky, odkiaľ je ten bôčik, v pohode odpovie, že z Česka. A to už si môžeš domyslieť, že Česi ho majú z Poľska...
ale jasné, a vieš si predstaviť kolko by stalo vajce keby bolo dochvane takým sposobom ako u babky? isto nie 4€ karton ako teraz. Alebo kuracie prsia? nebolo by to 10€ nedovolim si to cenu odhadnuť ale by isto by bola ta najspodnejšia hranica nad 25 - 30€čok...
ked dáš za kuracie prsia v obchode za 10€ tak isto nebudu bez "chemie" ved len štat si bere 20% obchod minimalne 50 - 80 % z konečnej ceny... a prvovýrobca nedokaže bez chemie vyrobiť kilo pŕs za 1.5€ ako mu prinajlepšom výkupca ponukne a to je rád ak dostane 1.5€
najlepšie je dochovať si vlastnu stravu čo je ale dosť problameticke pre bežneho mestskeho človeka, alebo aspon kupiť si priamo do prvovýrobcu... ale aj ten ich chova vačšinou na zmeskach v su antibibiotika pokial to ma na predaj... čiže človek sa z pohodlnosti vzdava kvalitnej potravy...
@sitnxan jj, bohužiaľ je to tak, ako píšeš. Ľudia nemajú peniaze, všetko zdraželo, vyhľadávajú akcie a mnohí pri tom nepozerajú na kvalitu, a to nielen pri mäse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a bude zdražovať
lebo červení
to kde si hento videl?
Aaa z lidla nekupuj nič, tam majú kurence z hormónov samé
alebo mozno lebo vsetkeho je menej , maju vacsie naklady , aj na dopravu a nemaju s tym nic cerveni v SR?
(Nie niesom jeden z nich)
ked dáš za kuracie prsia v obchode za 10€ tak isto nebudu bez "chemie" ved len štat si bere 20% obchod minimalne 50 - 80 % z konečnej ceny... a prvovýrobca nedokaže bez chemie vyrobiť kilo pŕs za 1.5€ ako mu prinajlepšom výkupca ponukne a to je rád ak dostane 1.5€
najlepšie je dochovať si vlastnu stravu čo je ale dosť problameticke pre bežneho mestskeho človeka, alebo aspon kupiť si priamo do prvovýrobcu... ale aj ten ich chova vačšinou na zmeskach v su antibibiotika pokial to ma na predaj... čiže človek sa z pohodlnosti vzdava kvalitnej potravy...