Neviete sa dostať na cudzí nick,bez toho aby ste vedeli jeho heslo???...prosím pomôžte,je to dôležité..
rok a pol chodím s jedným chalanom.....klapalo nám to,ale posledné tri mesiace to nie je to,čo to bývalo.....on chodí často na internet a píše si tam s inými babami..ale dozvedela som sa,že to už nie je len písanie.....začal sa s nimi stretávať,a bolo mi
na to su nejake sproste programy typu brutus alebo co ja viem... to som citala... a k tomu chalanovi.. ked ste spolu tak dlho pokecajte si o tom ...ved len tak nenapadne zacni, ze co robil a tak alebo co ja viem.. ale ak je pravda, ze sa s nejakou inou bozkaval, tak neviem ci to stoji za to vobec ...dpc, niektori chalani su dost ze sprosti, co uz :/ ...
Samozrejme, nie je to az take tazke: otvor si v prehliadaci danu stranku, kde sa treba prihlasit. zadaj jeho nick a heslo nevyplnuj. Minimalizuj okno prehliadaca, kliknu na pracovnu plochu, stalc Ctrl+A a stlac Enter. Obnov okno prehliadaca a mala by si byt tam....
ked čitám tie komentáre, normalne ze rofl . Brutus ti určite na prerazenie do učtu v nejakom chate nepomoze, kedze už takmer všetky tieto stránky maju dobre zabezpečenie, chyby v xss a sql injections su takmer odstranené. Aj tak neviem, načo ti je to dobré, na všetkych portál je táto vec medzi pravidlami a je zakázaná, si azda podvodníčka? Nič ine ti neostáva len zaloziť ruky. Určite sa ti nepodarí preniknuť do nejakeho učtu, ked nevieš ani ako funguje brutus
...ale tak snazit sa prelomit niekomu heslo je len o tom, poznat dotycneho a skusat pravdepodobne hesla, ziadny zazrak neexistuje a to co existuje by mala holka problem pouzit... ak bude zhanat warez, je velka sanca, ze si zasvini komp trojanmi atd.
Spehovat niekoho, naburavat sa mu do sukromia a citat postu nie je spravne. Takze doporucujem uprimny rozhovor s chalanom.
A inak si v poriadku ze? Ked tam chces ist, heslo si vypytaj inak mas smolu.
Fakt najlepsie su taketo ziarlive kravy co musia sledovat vsetko, najlepsie by bolo keby si sa tam naburala, zistila ze su to pichoviny a potom to zistil on a poslal ta tam kam patris - do pitche.
Chodíš s ním rok a pol a chceš robiť TOTO? A čo si ty na hlavu padnutá?! Veď sa s ním porozprávaj! Predveď mu hysterický výstup,hocičo,ale nehnevaj sa,toto je pod úroveň..
Ja taky problem nemam, ja viem dokonca heslo celej mojej rodiny rodičov, bratov, svagrinej jednej aj druhej a dokonca aj priatelove aj kamaratove. a pokial ma sami nepoziadali nikdy som nesla. Tak neviem co stresujes.
A je fakt pod uroven ist do jeho sukramia, tiez by som nebola rada, keby mi priatel chodil na nick a cital co si pisem. a nie je to nic tajne.
Kurva to je uplne jedno ci to je nezakonne. aj stahovat software a crackovat je nezakonne. to je uplne blbost ze to tu riesite. Da sa a vsetko sa da len treba chciet. Napr naprogramovat v C++ alebo v delphi nejaky program ktory sa pripoji na server a prostrednictvom wordlistu popr. vygenerovanim vsetkych konbinacii hesiel cize 10 miestne heslo so vsetkymi znakmi by trvalo viac ako 100 rokov pri zistovani hesla na RAR a kedze to bude skusat cez net tak si to vynasob 100 lebo procesor sa k RAR suboru dostane hned a tam je par nano popr mikro sekund a cez net moze byt aj niekolko 100 mili sekund a to je strasne vela. takze si kup nejaky 10000 Tb/s net potom server so 500 stvorjadrovimy procesormi za cca
1 000 000 eur a nejakeho sikovneho programatora ktory ti za 10 min napise ten program a + kamion kávy a mozno si skratis ten pobyt pred PC o par rokov. . to by sa ani nedalo. ale je tu este jeden najjednoduchsi sposob. Na jeho PC mu nainstaluj nejaky Keylogger ktory bude monitorovat prezerane stranky a kliknite klavesi a aj spravi screenshot a posle ti to na email a uz len povyberat kde je jeho heslo. a este vymaz v prehliadaci cach a hesla aby to musel zadat kebyze ma nahodou zapametane tak len klikne 2 krat a hotovo. KEYLOGGER je (pre nechapavich) taky program ktory zaznamenava cinnost uzivatela na PC. to je najjednoduchsiii sposob ako zistit nejakemu znamemu heslo. a hodi sa aj do skoli ked to date na PC a bude vam posielat kazdeho hesla a mena na email a mozete kradnut popr obchodovat (daj mi 500 sk a ja ti dodam naspet ucet atd).
Ach jo čo už sa tu deje.Prepáč, ale si s ním rok a pol a ty dáš na to že "niekto povedal že ho videl"...pokiaľ si ho nevidela sama tak čo riešiš!A do súkromia mu určite nelez, ak by sa to dozvedel, bola by si ty tá najväčšia ..... aj keby ťa podvádzal...porozprávaj sa s ním...veď si baba...mala by si vycítiť kedy je úpriný a kedy nie...
prosim pomohol by mi niekto dostat sa na moj nick ja som zabudla heslo bolo moc dlhe a ja si nepametam mam tam moc potrebny sprav a e-mailov PLS pomožte mi
stingstown to je ten probram al žiaden prehladači vám ho len tak lahko nenájde takže sušaje ten prehlaidač nájst na windows 8 a tam ho najdete ak niekto vi o čom hovorím tak nato príde ...
@trca není pravda moja baba ma podviedla tiež z nejakim chalanom nakoniec som zistil že ma vobec nemilovala takže potom sa nečuduj že aj chalani podvadzaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
...ale tak snazit sa prelomit niekomu heslo je len o tom, poznat dotycneho a skusat pravdepodobne hesla, ziadny zazrak neexistuje a to co existuje by mala holka problem pouzit... ak bude zhanat warez, je velka sanca, ze si zasvini komp trojanmi atd.
Spehovat niekoho, naburavat sa mu do sukromia a citat postu nie je spravne. Takze doporucujem uprimny rozhovor s chalanom.
Fakt najlepsie su taketo ziarlive kravy co musia sledovat vsetko, najlepsie by bolo keby si sa tam naburala, zistila ze su to pichoviny a potom to zistil on a poslal ta tam kam patris - do pitche.
Suhlasim s nou a s Mayom...
A je fakt pod uroven ist do jeho sukramia, tiez by som nebola rada, keby mi priatel chodil na nick a cital co si pisem. a nie je to nic tajne.
1 000 000 eur a nejakeho sikovneho programatora ktory ti za 10 min napise ten program a + kamion kávy a mozno si skratis ten pobyt pred PC o par rokov. . to by sa ani nedalo. ale je tu este jeden najjednoduchsi sposob. Na jeho PC mu nainstaluj nejaky Keylogger ktory bude monitorovat prezerane stranky a kliknite klavesi a aj spravi screenshot a posle ti to na email a uz len povyberat kde je jeho heslo. a este vymaz v prehliadaci cach a hesla aby to musel zadat kebyze ma nahodou zapametane tak len klikne 2 krat a hotovo. KEYLOGGER je (pre nechapavich) taky program ktory zaznamenava cinnost uzivatela na PC. to je najjednoduchsiii sposob ako zistit nejakemu znamemu heslo. a hodi sa aj do skoli ked to date na PC a bude vam posielat kazdeho hesla a mena na email a mozete kradnut popr obchodovat (daj mi 500 sk a ja ti dodam naspet ucet atd).
Ale za tych 1 000 000 eur ci aky navrh to tu padol, ti to heslo zistim do niekolkych hodin
PS:kto mi pomože pošle 20 eur