-Pustil som si plyn,podrezal si žily,požral lieky,skočil zo siedmeho poschodia pod idúci kamion-nuž a toto všetko som prežil z toho je jasné že som neschopný chuj....
...čo si o tom myslíte???-nemám v živote šťastie???
smrtou sa nic nekonci. vsetko sa len zacina... tu na zemi zijeme aby sme sa pripravili na vecny zivot.. ak clovek predcasne zomrie tak jeho dusa nie je dostatocne vyvynuta a nedokaze najst pokoj lebo kazdy tu mame nejake poslanie... uz to viac fakt neskusaj...
prave ze to stastie nemas...z mnohych dovodov....preto, lebo ja som stastna vtedy, ked sa mi vydari nieco, co chcem, co sa tebe uz sedem(!) krat nevydarilo. A takisto preto, lebo ocivdne si sa niekde flakal ked panboh rozdeloval rozum...keby si tam bol a mal rozum, doplo by ti, ze jedna dobre mierena gulka vie vela veci vyriesit Vidime sa na tvojom pohrebe.
hmm väcsiu blbost vymysliet newes?? a keby si sa chcel nahodou najblizsie o nieco pokusit tak aspon nie pod kamion alebo pod auto lebo tak akurat znicis zivot tomu cloweku ktory by ta zrazil wes? nenic ho druhym ked uz tak welmi chces..
Faktická poznámka - terajším plynom sa prakticky nedá otráviť, keďže by si na to asi potreboval mrte mrte plynu. Terajší plyn v plynovodoch je totiž metán (CH4). Plyn, ktorý tiekol v plynovodoch pred desiatkami rokov však nebol metán, ale syntézny plyn - to jest zmes oxidu uhoľnatého (CO) a vodíka (H2). Ľudia sa vedeli zabiť, resp. nackovia vedeli zabíjať plynom len vďaka tomu, že jeho zložkou bol oxid uhoľnatý.
Terajším plynom sa da zabiť možno tak zmiešaním s kyslíkom a zapálením zmesi.
inak krasne vidno ako "stupa" kvalita birdzu kazdou novou temou
a btw @0 mal si si toho vymysliet menej., aspon ten kamion a siedme poschodie by som vynechala potom by to bolo doveryhodnejsie. Aj ked mozno na strankach typu depka.sk (neviem ci este existuje) ti uveria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Daj si facku
Síce sa mi to zdá nesmierne pritiahnuté za vlasy
Terajším plynom sa da zabiť možno tak zmiešaním s kyslíkom a zapálením zmesi.
a aj podla mna sa len chcel pochvalit aky je /DEBIL/
@0 mám blbú otázku počul si už o osude ??? vieš keď ti niečo proste nieje súdené napríklad umrieť ...
byť tebou vyhlľadám odbornú pomoc a dám si pomôcť teda ka to čo si napísal je pravda
inak krasne vidno ako "stupa" kvalita birdzu kazdou novou temou
a btw @0 mal si si toho vymysliet menej., aspon ten kamion a siedme poschodie by som vynechala potom by to bolo doveryhodnejsie. Aj ked mozno na strankach typu depka.sk (neviem ci este existuje) ti uveria