ahojqy. mam taqi problem. newiem co mam robyt s mojou najlepsou kamaratkou. lebo ona sa najprw hra ze ake sme super kamosky a potom za mojim chrbtom chodi a howori na mna nezmysli. dokonca aj ucitelke powedala nezmisly a teraz mam u nej problem. si myslim
@magorka co s tym ma moje pisanie. to bolo dost odweci
ale je to kamoska aj napriek tomu. to iba teras predtym taqa nebola. mozno sa fakt nahnewala alebo ja nwm co. X( nexcem sa s nou prestat kamaratit lebo inac je super. sme uz tolko srandy zazili aj sme si krili xrbat a taq. to len teraz a som z toho smutna x(
"ahojqy. mam taqi problem." a prečo si nenapísala problemIQ, tak ako sa patrí na správne pokecové (hlúpe) dievča?? aha už viem.... IQ polámaného hojdacieho koníka
@iwuanka aj napriek tomu ze mi ta kamoska toto urobila je urcite owela prijemnejsia ako ty. iq polamaneho konika mas asi ty ked newies pochopit otazku. lebo ja som sa wobec nepytala na to co si napisala
napisem tu normalny problem ale ty mi nedas pokoj. aj keby som pisala uplne bez xybicky a bez w,q a pod. tak sa s tym uz zmier ja budem pisat taq ako ja chcem a twoje hlupe komenty mi w tom nezabrania. takze twoje vyjadrenia su bezcenne. radcej sa vijadri k teme. to bude mat aspon nejaky osoh
no tak kašli na tú kamarátku..keď jej takto zajebáva....ju to po čase prejde a potom dojde za tebu sama..ak je to pravá kamarátka a ak ťa má naozaj rada..a keď za tebu nedojde tak to neni skutočná kamarátka...a také aspoň ja nepotrebujem!!
@love4ever taq jej daj trosku casu. len xe bit sama. ona bude xvilqu rozmislat ze aqo dalej. lebo aq ta ma rada taq jej to bude luto. faaqt. a uvydis ci sa to casom zmeni. aq sa bude k tebe sprawat milsie taq uvidis ze to xe napravit.. aq nie, taq potom newiem ze ci ti za to stoji. mozno nie. nieqedi stratis aj najlepsie kamaratqi, aj to sa stava
no z vlastnej skúsenosti to podľa mňa nedopadne dobre.. mala som tiež kamošku, ktorá sa správala čudne.. a nakoniec ma tak hnusne podrazila :/ ako sama by som to kamarátstvo neukončila, lebo som dovtedy nemala až taký dôvod na to.. dám ti len jednu radu- dávaj si na ňu fest pozor!! lebo nevieš kedy ťa môže podraziť
@love4ever - ja som si len ten koment nemohol odpustiť, keď som to videl už v nadpise ... a ver tomu že som si to ani neprečítal - len ten pokašlaný nadpis
nabuduce to napis citatelnym sposobom a niekto sa mozno ozve, lebo uz len ten styl nas odradza a doketeme z neho vycitat ze ide o decke zmyslanie ...ber to ako radu_
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Inak sorry, ale nechce sa mi to čítať.
ale je to kamoska aj napriek tomu. to iba teras predtym taqa nebola. mozno sa fakt nahnewala alebo ja nwm co. X( nexcem sa s nou prestat kamaratit lebo inac je super. sme uz tolko srandy zazili aj sme si krili xrbat a taq. to len teraz a som z toho smutna x(
raz som tu videla takú jednu vetu: Pokec je vedľa..... skús to...
A HLAVNE: na birdzi sa nepíše tým vaším blbím písmom či čo to je... (q, w, x,...)
To je jeden z dôvodov,prečo je lepšie nehľadať kamarátov,ale čakať na priateľov
napisem tu normalny problem ale ty mi nedas pokoj. aj keby som pisala uplne bez xybicky a bez w,q a pod. tak sa s tym uz zmier ja budem pisat taq ako ja chcem a twoje hlupe komenty mi w tom nezabrania. takze twoje vyjadrenia su bezcenne. radcej sa vijadri k teme. to bude mat aspon nejaky osoh
Tak sa na ňu vyser a správaj sa tak,aby si našla skutočných priateľov,pri tých nebudeš musieť riešiť takéto banility.Ver mi,za mňa hovorí skúsenosť.
@iwuanka zasa ty? x((
@feex8 nexaj ma howorit samu za mna!
AnI Ja NemuoooZem PiSaT Zaa TeBa, cMuqii?
je to cool ... faaaaaaaaaqqqqt
----
a uz ma nenapodobnujte!! wi sa wuobec newyjadrujete k teme!! wii !!!! moje pysanie s tym nic nema faaaqt
(sorry love4ever, nedalo mi xD )
pisem taq ako xcem pisat. lebo sa i to taq paci
InÁáÁáQ sI zAbUdLáÁá StRiEdAtH pÍsMeNkÁáÁá.. xixi..
(To je jaká makačka takto písať ? =D )
@malapohroma s nou sa neda. xcela som sa s nou porpzprawat ale sa hnewa x((((
XD
faaaaqt
@feex8 prestan sa po mne opicit x/
A taký postreh. Najprv napíšeš nezmysli, a potom nezmisly, nechápem ťa Ale aspoň si sa v každom trafila jedno písmeno
musím to predýchať už aj ja.....
tak som happy
@love4ever newiem ale aspon tizden minimalne. mozno aj dva. taaq, abi mala cas sa zamisliet ci jej za to stojis abi spravila prvi qroq
...a úprimne také piče čo píšu ako úplný dementi neznášam..., síce mi to nedáva právo im za ich debilitu nadávať...
@tartar2009 ked taqe necitas taq co tu robis? toto je forum na nejaqu temu a ty mas odpowedat na otazku a nie dawat swoje hodnotenie na styl pisania