Sorry ale newedalo som,kde to mám zaradiť taq to dávam sem...mám mp3-jku SENCOR a normál som hu používala a asi pred týždňom keď som cela počúvať taq my začala prehrávať len pesničky ako maximaálne 10sekund a potom to preladiklo na dalšiu pesničku,potom
Hmmm .... ja neviem, ja to nepouzivam. Ale keby sa mi toto stalo, tak by som to dal vyreklamovat. A urcite by som sa v tom nevrtal aby som to este viac nedoriadil ako to je ....
kasko:xápem xápem ale chápeš ako oni mi ho zoberú a povedia mi že si možem kupiť zua to nejaký iný v tej istej cene lenže ja mám tento mp3 raada
zipper:nije dobrý nápad ale chaapeš ono ako v tom mp3 je to po anglicky šecko a ja mám návod po slovensky a ja po anglicky moc newiem.taže taq
p3tula:vieš čo?ani newiem..ale šaq to ma trápi že či to mám nastavené ale xápeš ako ja som to normál mala nastavene a potom ked som to potom zapla už mi to nešlo teda už len 10sekúnd
fanzine:noo veď ja som skúšala aj som povipínala všecko čo sa dalo aj pozapínala aniiič
hmmm podla mna by ti iny neponukali ... podla toho kde si ho kupovala. Ak v hypermarkete tak ti budu ponukat iny alebo ti ponuknu inu variantu. A ked ho das vyreklamovat oni sa nanho najprv pozru. Podobny pripad mala aj kamoska ... Ale jej to spravili hned na druhy den a uz siel v pohode ... takze si nemusela vyberat iny prehravac Alebo ak msa dake ine tlacitka ( nemyslim tie pause play stop a potom prechod na dalsiu stopu) tak tie ostatne skus pomackat a mozno pojde znova tak ako pred tym
noo podla mna to urcite nemas pokazene..mas tam len nadstavene destsekundove prehravanie na kazdu pesnicku..podla mna s tym nemusis hned bezat do opravy.staci si len precitat navod..
lenže dobre saq ja s tym neutekam do opravy ...ale aj keby som precotala taq co mi to pomoze ked navod na pouzitie je po sklovensky a menu v mp3je po anglicky?a ja necem vediet co s tym mam robit ja cem vediet ze ked niekto ma mp3 sencor taq kde to tam prestavuje to ze ako to ma prehravat
No myslim ze je to debata o nicom, silno pochybujem ze nieco take je sposobene nastavbenim mp3 playera. Predal som uz desiatky, mozno stovky playerov a taku moznost ako 10 sekundove prehravanie ci ukazky nemal ani jeden, ved aj naco je to zbytocne. A navyse ak nic neprenastavovala tak nie je mozne aby sa player sam prehodil do takeho modu (ktory som zial bohu este nikdy nikde neviedel a pritom mp3 playere priamo predavam okrem ineho ) Najvecsia pravdepodobnost, 99.999999pedrcenta je ze ty zblbol firmware v tom mp3 (tak ako kazde zariadenie podobneho typu ci funkcie ma svoj software, ktory ho riadi) a myslim ze prave ten software (firmaware) zblbol alebo premazal jeden zo svojich riadiacich suborov. Ak si ten mp3 kupovala na slovensku - tak ma urcite slovenske menu, musis len v menu najst polozku languages. A navyse sencor taku moznost bude mat urcite ak nejde o low endovi prehravas. pre istotu si skus precitat manual, ked je po slovensky - nevadi ze menu je po anglicky. Precitanim manuala zistis, ci je v moznosti mp3 playera taky mod, ze prehravanie po 10 sekundach (co velmi pochybuje) a ak tam o niecom takom nieje vobec pisane, mozes ist s tym na reklamacie. Tym ze je tam pokazeny len firmware, si myslim ze ho urcite dostanes spet opraveny pretoze oprava firmawaru (teda nova instalacia) zebere servisnemu stredisku maximalne 10 minut casu, bez toho aby museli menit nejaku sucisastku. Ovsem ak si ho kupovala v hypermarkete, v tescu, lidli ci kauflande, s opravou sa mozes asi aj rozlucit, dostanes v podstate poukaz na taku cenu za aku si ho kupila mozes si vybrat hocico s toho hypermarketu, trebars aj handry, popripade rovnaky mp3 prehravac ak ho maju este v ponuke.
aha no už som prečítala..no moc som toho nepochopila ale hovorím ti že už sa mi to raz stalo a ako moja segra to asi nastavila a ked som jej to 3x dala do ruky taq už nevedela de to dala..no dobre ale ludia nehajte taq......dik za pomoc pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zipper:nije dobrý nápad ale chaapeš ono ako v tom mp3 je to po anglicky šecko a ja mám návod po slovensky a ja po anglicky moc newiem.taže taq
p3tula:vieš čo?ani newiem..ale šaq to ma trápi že či to mám nastavené ale xápeš ako ja som to normál mala nastavene a potom ked som to potom zapla už mi to nešlo teda už len 10sekúnd
fanzine:noo veď ja som skúšala aj som povipínala všecko čo sa dalo aj pozapínala aniiič
EQ