...je podla vas trapne ak nejaky dotycny clovek nosi nejake silnejsie okuliare ale nepristanu mu a tak ich nosi iba ak nieco pozera abo tak?robi to tak niekto z vas?
Ak raz máš nosiť okuliare tak ich nos stále. Ak ich nosiť nebudeš, zrak sa ti bude zhoršovať rýchlejšie. Pridávajú na inteligencii. Nerieš tu trápnosť, trápne sa to môže zdať iba tebe lebo to na sebe nevieš objektívne posúdiť.
@Sabinka233 nuž mala som aj ja spolužiačku,ktorá okuliare potrebovala,ale nosila ich len na hodine,aj to len pri pozeraní na tabuľu...a to ich potrebovala aj normal...
ale sa za ne asi hanbila,a pritom jej išli....
a trápne to nie je...a ešte stále sú na svete šošovky...
ja ked som si robil vodicak tak som bol u ocneho, zariesil mi okuliare a nosim ich len do auta... a kedze auto nemam a od vodicaku som nejzadil tak som nemal ani okulaire od vtedy
podla mňa to trapne nie je, ale keď sa ti to také zdá a nepáčia sa ti tak ich vymeň za šošovky a tie si fakt nikto nevšimne a sú aj ovela praktickejšie
niektori ludia nevedia o tom ze nosim okuliare pokial nie su somnou v triede alebo nejdeme do kina spolu to znamena ze ja ich potrebujem na dialku (hej aj vonku by sa hodili ale kaslem to ) @deraina ma videla v okuliaroch asi az po 3mesiacoch vztahu takze podla mna to nie je trapne je to potrebne.... ak by som sedel za pc bez nich bol y som tak asi 20cm nacapeny na monitore a takto snimi mozem aj 2m a je to pohoda
problem je v meste len ten ze nevidim aky mmhd spoj to je alebo svetelne tabule alebo bilboardy necitam (tam kde je mensie pismo ) napr. bilboard autosalon je tak velky ze ho dokazem precitat aj bez okuliarov ako nie je to trapne ich nosit ale mna by to dost zatazovalo radsej ich mam vzdy v ruksaku alebo vo vacku ked potrebujem tak pozrem...stary dedkovia a babky maju dvoje jedny na citanie druhe na dialku a si ich vymienaju raz tie raz hentie tak nechapem preco by som si ich ja nemohol skladat a davat tiez bez toho aby to bolo trapne
ja by som mal nosit okuliare ale ich nenosim.......pouzivam ich len ked pozeram telku z postele alebo ked jazdim autom v tme...inak vobec nenosim a voooobec mi to nepripada blbe ani trapne
ja.. mam 1,5-ky a nosim ich iba doma na telku ,alebo do kina dakedy ak mi je uz vsetko jedno..a pri pisomkach z matiky,lebo nam na bleskovky pise vyrazy na tabulu a nevidim .. no som trapna
@15 hej to s mhd poznam tiez zmurim,zaostrujem a snazim sa zistit co za bus ide
este najlepsie je ked ide niekto oproti a podoba sa mi na niekoho,ale nevidim az tak dobre do tvare..zasnem kyvat,usmievat sa a nakoniec daky cudzi clovek
ale ked ich potrebujes nosit stale a napriek tomu to nerobis tak je to horsie. nos ich stale, nie je to trapne. alebo si kup sosovky lebo inac sa ti bude rychlo zhorsovat zrak
je to trapne ak tie okuliare raz potrebujem tak ich predsa mam nosit a nemam ich mat zahrabane niekde na spodu tasky...alebo si kupim kontaktne sosovky...
ja mam nosit okuliare...ale...mam ich zahrabane v sufliku..a nosim len v krajnych pripadoch..lebo sa v nich necitim dobre a mam zoskrabane sklicko (dik mami a tak sa mi zle pozera..napr. beriem ich obcas ked idem do kina a su titulky...
neviem čo by na tom malo byť trápne... veď je to normálna vec hlavne v dnešnej dobe ak ti to pomáha nos to ak to budeš skrývať bude to vyzerať že sa za to hanbíš a to predsa nechceš veď sa nemáš za čo hanbiť
moja spolužiačka má ich nosiť...cez prestávku si ich dá, aby ju každý videl a cez hodiny si ich dá dole a pomýli si Čad s Čínou či to asi nebude tým že nevidí ?
No niektorý tu asi nepochopili, na čo sa pýtaš.... No tak nieje to trápne... ale mala by si tá dotyčná osoba kúpiť také aby jej pristali a aby sa potom za ne nemusela hambiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no a co, ked niekto nosi okuliare, nech su silne ako chcu
ja osobne okuliarmi maskujem inteligenciu...
ale sa za ne asi hanbila,a pritom jej išli....
a trápne to nie je...a ešte stále sú na svete šošovky...
nechapem co je na tom trapne...vysvetli
este najlepsie je ked ide niekto oproti a podoba sa mi na niekoho,ale nevidim az tak dobre do tvare..zasnem kyvat,usmievat sa a nakoniec daky cudzi clovek
A neviem čo by na tom malo byť trápne