@skeletonka29 že sa to tam da stiahnut aj tie perfektné predošle..heh to som vyhrabal len nedávno a fakt užasna je ta stránka ale psssst....moc ju nešírme to je naše tajomstvo birdzáci
@xperiax neber moje priezvisko nadarmo a ani zadarmo keď si zato budeš platit ta vtedy ho možeš písať ale haluz pobavil si sa,ne? a tam ešte taka vypiskujuca pesnička hodna T-mobileu
a inak stači stlačiť .............. nebudem prezrAdzať bo potom to nema vyznam pobavili šme še,ňe? ta hej
@9 no tak keby sa mne toto stalo,v maline, tak by po tvojom vycenzúrovaní bolo len ****** ***** ***** ***** ***** **** * **** ***** , no tak nabudúce nech to píše vo worde
@matii šak ono sa to ma vypnut tak ze CTRL ALT DELETE a tam daš ze ukončiť proces a ukončiš proces PREHLIADAČA /IE.exe,mozilla.exe a podobne .hehe..aké jednoduché
@tomas prepac no ale prdel je to ja som bol v škole keď som to otvoril ma skoro mrdlo
pisem to v prehliadaci lebo mam MAC a mne nic nepada, mam to spolahlive... A si decko, uplne... Kludni si hormon chlape, si trapny ak sa na tomto bavis a zverejnusjes dokonca sukromne veci
@gabosh Áno, podľa teba su všetci deti. jaj ty... chlapec sa skludni. by ti mal niekto smradľave ponožky do huby narvať, aby si sa naučil komunikovať s ľudmi diplomatickejšie a nie jak tĺk že hned začneš nadávať.
@gabosh a nadávky nepovažujem za súkromu vec... ak chceš nadávať, tak prosím-buď pred všetkými, alebo si to nechaj pre svoju mater doma...
@tommyhot google chrome rulez.. aj tak pouzivam mozillu.
nie každý, ale ty si mi zničil moju niekoľkohodinovú robotu, tak sa ulľudni. Inak, tebe sa ti traja starí chlapy páčia alebo prečo to tak propaguješ? Čo presne je smiešne na tom, že niekomu zhodíš prehliadač? Viem komunikovať aj normálne, no s ľuďmi ktorý sú takú komunikáciu schopní spracovať čo sa o tebe nedá povedať, usudzujúc na základe toho, čo momentálne robíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a inak stači stlačiť .............. nebudem prezrAdzať bo potom to nema vyznam pobavili šme še,ňe? ta hej
GABOSH: TI J*B*?
MAM ROZPISANY CLANOK NA BIRDZOVATKU
K***T
ZABIJEM
TA TY POJE**NY K***T
PRISIEL SOM O CLANOK!!!
gabosh (11:42):
CO SOM HODINU A POL PISAL
KOKOKOKOKOKOKOKOKOKOT*JEBLINA
OBMEDZENY I*IOT
IGNORE
........... no nie je to perfektné ? podarený to chalan akú slovnú zásobu má
@tomas prepac no ale prdel je to ja som bol v škole keď som to otvoril ma skoro mrdlo
pisem to v prehliadaci lebo mam MAC a mne nic nepada, mam to spolahlive... A si decko, uplne... Kludni si hormon chlape, si trapny ak sa na tomto bavis a zverejnusjes dokonca sukromne veci
KOKOT
@stephan nice video, este ze mam google chrome a po prvom alerte som mohol zakazat vsetky dalsie, takze sa to hned vyplo pekna ficura..
@gabosh a nadávky nepovažujem za súkromu vec... ak chceš nadávať, tak prosím-buď pred všetkými, alebo si to nechaj pre svoju mater doma...
@tommyhot google chrome rulez.. aj tak pouzivam mozillu.
nie každý, ale ty si mi zničil moju niekoľkohodinovú robotu, tak sa ulľudni. Inak, tebe sa ti traja starí chlapy páčia alebo prečo to tak propaguješ? Čo presne je smiešne na tom, že niekomu zhodíš prehliadač? Viem komunikovať aj normálne, no s ľuďmi ktorý sú takú komunikáciu schopní spracovať čo sa o tebe nedá povedať, usudzujúc na základe toho, čo momentálne robíš.
jako sa vola ta piesen v reklamach na internet"všade" ?
(styl rock..)