co sa poznam z jednym autobusarom, neska len tak na konecnej sme si v buse zapalily, normalne sme sa rozprawali a on ma zacal zrazu chytat, a cchel sex ja som mu powedalal ze teraz nie, a on ze ci snim nepojdem na 16.25 domow (lebo wtedy robi tu trasu kde
som si aj myslel kto to založil...veď si písala, že ako ho máš zbaliť kedysi, takže už sa ti to podarilo a teraz chceš cúvnuť...
ale veru tému si trafila je to úchylné...
hm...videla som webku,žeby nie fake? dak mu daj hlavne bez gumy... a nechaj ho nech sa ti vystrieka do tváre to je určite príjemný pocit... hlavne chod potom domov za jeho detmi a ženou a povedz im ako dobre ste si zašukali
počúvaj mladá to si snáď robíš piču...58 ročný dedo a ty by si s ním dokázala niečo mať? kriste veď ja grcám len si to predstavím, nie to ešte reálne mať v sebe taký starý zoschnutý kokot...
@0 si este dieta nejeb!sama nevies co chces a este stary chren? omg dievca spamataj sa kym mas cas...nechapem sice tebe samej lebo v jednej vete pises ze by sa ti to pacilo v druhej ze nie ..takze si este DECKO tomu jedine chapem ...a co sa tyka jeho povedz mu ze nic nebude ...ze je pristary.a mas vpici..ak bude nieco skusat zavolaj fizlov a chlapec bude pred dochodkom este aj na malej dovolenkde v chladku
Dievča, sa spamätaj!! Jedna vec je, ak je niekto spolu aj npariek veľkému rozdielu, ale majú sa radi a majú normálny vzťah. On by mohol byť tvoj DEDO!!!! a nejde ani tak o vek, ide o to, že si ešte malé decko, ktoré by po prvé nemalo ešte ani čo mať sex a po druhé určite nie s nejakým autobusárom, ktorý chce len sex a doma má rodinu. neviem, ale najprv by si sa mala zamyslieť nad sebou. a vôbec, ako si sa "skamarátila" s nejakým obstarožným úchylnym autobusárom?? už len to svedčí o tvojom rozume. Najprv si prečítaj ešte raz, čo si napísala a zamysli sa!! možno ti to dôjde. Ak nie, tak veľa šťastia!
hej chod s nim, tam sa jebte niekde na sedadle krasneho autobusu, on jak si povedala sa do teka "vystrieka", pri troske stastia ostanes tehotna, budes mat traumu na cely zivot ( akoze s 58 rocnym by kazdy pod 40 mal podla mna traumu, este aj ked to je nejaky autobusar) a budes mat krasny zivot, s deckom uvrestanym na krku, a on sa k tomu ani neprizna heej! prajem ti takyto zivot ( za predpokladu, ze toto je pravdive, aj ked je jasne, ze je to len celkom fajn vtip )
kriste maš ty rozum? ved si este decko a on je stary dedko uchylny...a ty sa este rozhodujes ci s nim ist ci nie...sak mas 15 preboha... ako ani nejde o ten vek...ale ked s nim chces ist tak si to radsej nechaj pre seba aby ho nezavreli za pedofiliu...
z tohto to tak nevyzera
"pici co budem robit ked si neda pozor a vystrika sa mi tam... ako nejde mi ani o toto ale ja to proste s nim NECHCEM ani sa na to moc necitim.. ale bolo to celkom prijemne.."
na co pises ze "co ak si neda pozor, vystrieka sa tam"ked NECHCES ist?!!hm? kebyze nechces, tak nad takou chujovinou ani neuvazujes!!
"bolo to celkom prijemne"?cize chces pokracovanie....?vyzera to tak
to mate teda naozaj zaujimavy vztah, nejde mi vobec do hlavy ako sa nejaká 15stka mohla zoznamit so 4krat starsim autobusarom, mohla by si nam to objasnit lebo sa mi to zda moc prapodivne "pán vodič, odvezte ma do vozovne a tam si to rozdajme "
druha vec..on ta vydiera??lebo inak vazne nechapem preco s nim ides sexovať keď máš voči tomu odpor...
lol jak som prečítal slovko Koľko ma rokov ten autobusar som listoval dalej a zrazu mi na obrazovku jeblo ze 58 tak som sa 2 minuty dusil od smiechu a mi slzy tiekli.. Ako dam ti 5 hviezdiciek, este v zivote som sa nedusil od smiechu... Ako vazne toto sa ti podarilo
fuj...... on ta obchytkaval????, aj cislo si mu dala??? takemu staremu????? ty si sprosta... sorry ale neviem slovo ktore by ta vystihovalo.... nemas rozum dievca.... a este sa ti to pacilo ked ta obchytkaval.. katastrofa nemam slov fuuuuuuuuuj
Možnože mi uniká závažnosť tvojho problému- ale prečo, peroboha, píšete po slovesách y??????? zapalily???? to chcem tak veľa? Je to také divné písať trošku normálne?
#65 právne korektné?? si odkiaľ? pedofília možno nie doslova, ale sexuálne obťažovanie áno a ešte k tomu u povolaní typu - vodič autobusu a podobne kde je potrebná veľká zodpovednosť a tiež styk s verejnosťou je to absolutne nežiadúce správanie, berie sa to za psychickú vadu! V poslednej dobe sa na to robia aj vstupné testy(ktoré vraj takéto správanie odhalia) mimochodom... ale za komáčov také neexistovalo, preto sú niektorí starší autobusári takí svojskí, mám s tým už skúsenosti
Panze boze, fuj to je humusna tema To si ani predstavit neviem toto
WOW ty si mu nezdvihla ??? Super, to si pokrocila o krok dopredu... Ja keby som bol na tvojom mieste, tak by som mu nakopol gule, povedal rodicom to a nahlasil na policii ten by si uz nezajazdil ani na autobuse ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ale veru tému si trafila je to úchylné...
veď Nitra....
prepáčte za vulgarizmy ale inak sa nedalo
The End.
"pici co budem robit ked si neda pozor a vystrika sa mi tam... ako nejde mi ani o toto ale ja to proste s nim NECHCEM ani sa na to moc necitim.. ale bolo to celkom prijemne.."
na co pises ze "co ak si neda pozor, vystrieka sa tam"ked NECHCES ist?!!hm? kebyze nechces, tak nad takou chujovinou ani neuvazujes!!
"bolo to celkom prijemne"?cize chces pokracovanie....?vyzera to tak
druha vec..on ta vydiera??lebo inak vazne nechapem preco s nim ides sexovať keď máš voči tomu odpor...
Ale buď najhoršia ako dokážeš, aby zistil, že to nevieš a už to po tebe viackrát nechcel.
WOW ty si mu nezdvihla ??? Super, to si pokrocila o krok dopredu... Ja keby som bol na tvojom mieste, tak by som mu nakopol gule, povedal rodicom to a nahlasil na policii ten by si uz nezajazdil ani na autobuse ...