ja sa hlásim, že ho mám poctivo nainštalovaný... a robiť v ňom neviem keby ste mi boli niekto ochotný zadať tam priehradový väzník, ocením... úsmevom a dobrým slovom
btw ak si z stu, čo asi si, lebo fakt neviem, kto by dobrovoľne strácal čas s takými chujovými programami, niekde na aise si nájdi návody, vraj sú dobré. ale neviem, vždy sa mi všetky zadania nejako podarilo spraviť tak, že ja som len klikala, ako niekto hovoril.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nemyslím si, že oboznámenosť s prácou v nejakom programe priamo súvisí s inteligenciou. Isaac Newton nevedel pracovať ani v Skicári.
btw ak si z stu, čo asi si, lebo fakt neviem, kto by dobrovoľne strácal čas s takými chujovými programami, niekde na aise si nájdi návody, vraj sú dobré. ale neviem, vždy sa mi všetky zadania nejako podarilo spraviť tak, že ja som len klikala, ako niekto hovoril.......