Nie, nehlasujem nikdy.. v podstate ja tie súťaže ani nikdy nepozerám, len raz som pozeral "najkrajší michalovčan na FB", lebo kamoš mi povedal, že tam som.. a bol som.
@momo48 tak sa ma pýtajú na názor tak im ho poviem.A tie baby väčšinou tie súťaže nevytvoria,ale urobí im ho niekto iný tak so mnou súhlasia.keď nie ja im za to nemôžem
najprv by som musela dať "Páči sa mi" na tú stránku.. a to ja nerobím páčia sa mi len zmysluplné stránky, ktoré majú aj nejakú logiku a zmysel... ďalej, ani jedna baba tam nieje ozaj pekná..všetko to sú len vymachlené a vyoblekané 13ky-15ky s obrovským trblietavým PEACE na tričku, alebo so vztýčeným ukazovám a prostredníkom... a tretí dôvod - polovicu z nich poznám keďže je to teraz strááášne cool dať tam niekoho fotku a napísať ako veľmi ju ľúbi a že "nezabi ma".. a potom si tam píšu "ja ťa zabijem..hrozná som tam" a podobne takže nie.. nelajkujem a keď niečo také vidím, tak si tie fotky pozriem zo zvedavosti, či tam náhodou nebude niečo normálne a o takýchto chlapčenských "súťažiach" ani nehovorím...!
btw ser na ludi ked sa im nepaci forum,a neospravedlnuj sa za to ze sa to pytas, kkti a picky si mozu trhnut nohou ked sa im to nepaci,vsak ich nik nenuti toto forum otvarat
Na skupinu "Slováci sú najkrajší" som dala "lajk" (kamarátka chcela, aby som dala lajk na jej frajera..) a nedalo mi nepridať legendy národa ako Branislav Mojsej, Meliško a pod..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
btw ser na ludi ked sa im nepaci forum,a neospravedlnuj sa za to ze sa to pytas, kkti a picky si mozu trhnut nohou ked sa im to nepaci,vsak ich nik nenuti toto forum otvarat
Nehlasujem vôbec.
@1 Všetko jasné?