@5 A to by bolo o čom potom všetko? Aj tam sa to môže stať, ani nebudeš vedieť ako... Aj keď... je pravda, že hcodím spievať do súboru, kde sú len ženy cez 50 a tam mi to naozaj nehrozí...
tak ja to teda neviem..ja to robim tak ze si proste poviem..."chcem byt jej dobry kamarat, a uvidim co casom"..ale vlastne furt to bude o tom ze sa mi paci
@9 No áno, ale to je iné. Nedá sa tomu ale vedome vyhýbať. A teraz bude chodiť len meszi deti, starcov a dementov, aby som sa do nikoho nezaľúbil. To je hlúposť. Akurát že sa z teba stane gerontofil alebo pedofil...
Ako podľa mňa to ide, keď si človek naozaj uvedomí, že nemá šancu. Ak to stále nemá na definitívne, plamienok nádeje rozhorí hocičo. Chce to niečo...razantné. Pochopiť, že je to beznádejné a začať si všímať niekoho iného. To je najlepší liek, hoci potom sa može celá rutina opakovať s tým niekým iným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Urcite sa dá ked máš pevnu volu a myslis radsej na dobry hamburger z megáču
tak pochybujem ze na takej brigade kde su mojimi kolegami 17 rocny dementi z pomocnych skol,sa do jedneho z nich zamilujem
stale lepsie ako byt nespravne zamilovany a trapit sa kvoli tomu ze som stale sam...
veru..ani orgazmus
život je miestami fakt pes ...
a je zbytočné sa láske brániť,nevidím v tom zmysel