@AlojzG Otec bol 3 roky "nezamestnaný". Mal živnosť, ktorá nešla, teraz robí závozníka v jednom servise. Vyzerá to zle, bude sa prepúšťať. Ako čerstvý päťdesiatnik je veľmi dobrý adept.
@grinder
čo ja viem, ja som od mája bol na 4 pohovoroch a na 3 pracovné pozície ma vzali. A som stredoškolák. Nehovoriac o tom, že v čase pohovorov už som mal 2 práce, takže myslím si, že naozaj nie je v BA také ťažké si tú prácu nájsť (všetko z toho 3,5€ na hodinu a viac, jedna z toho dokonca 10€ na hodinu), čiže niekedy mi to príde tak, že ľudia zvyknú trošku fňukať, ale nie som si istý či naozaj pre to niečo aj robia.
@tosom to co ty opisujes su brigady, a nie prace, a pokial viem silvia nechodi na ziadnu skolu, cize hlada TPP, cize v tomto prehlad mat nemozes a tvoj pripad studenta to dost skresluje v tvojich ociach.
@grinder
áno, síce opisujem brigády, ale dve z troch pozícii kam ma vzali sú práce na recepcii v hoteli, kde robíš normálne 7,5 hodín (v mojom prípade iba poobedné, kvôli škole) a dlhodobo, oni preferujú ak každý deň a aj víkendy, čiže napríklad silvia by mohla robiť ranné alebo poobedné akoby jej vyhovovalo a zarobiť si rovnako ako v nejakej firme na TPP, ak nie viac. 3,75 na hodinu je pre brigádnikov aj pre TPP, a po 3 mesiacoch sa to zvyšuje.
chcel som tým jednoducho len povedať, že netreba vešať hlavu, ale fakt rozosielať životopisy mailom, keď niekto neodpíše tak to nevzdajte, choďte na rôzne pohovory, očarte im hlavy a práca bude. Stalo sa mi, že ma do jednej práce nezobrali, na ďalšom pohovore som stretol najlepšieho kamaráta toho pánka, ktorý ma nezobral, zavolal mu a tú prácu som dostal Možno by nezaškodilo trošku okoreniť životopis niečim, nemajte tam iba názov školy a jednu predchádzajúcu prácu ! zvládnete to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
veď bývaš kúsok od BA, a v BA je pomerne dosť práce, čo neskúsiš ?
veď poznám Seničanov pracujúcich v BA !
čo ja viem, ja som od mája bol na 4 pohovoroch a na 3 pracovné pozície ma vzali. A som stredoškolák. Nehovoriac o tom, že v čase pohovorov už som mal 2 práce, takže myslím si, že naozaj nie je v BA také ťažké si tú prácu nájsť (všetko z toho 3,5€ na hodinu a viac, jedna z toho dokonca 10€ na hodinu), čiže niekedy mi to príde tak, že ľudia zvyknú trošku fňukať, ale nie som si istý či naozaj pre to niečo aj robia.
áno, síce opisujem brigády, ale dve z troch pozícii kam ma vzali sú práce na recepcii v hoteli, kde robíš normálne 7,5 hodín (v mojom prípade iba poobedné, kvôli škole) a dlhodobo, oni preferujú ak každý deň a aj víkendy, čiže napríklad silvia by mohla robiť ranné alebo poobedné akoby jej vyhovovalo a zarobiť si rovnako ako v nejakej firme na TPP, ak nie viac. 3,75 na hodinu je pre brigádnikov aj pre TPP, a po 3 mesiacoch sa to zvyšuje.