stalo sa vám že ste sa dostali s babou do vztahu v ktorom ju akoby nezaujímate? ako odpísať odpíše ale mam furt taký pocit že ju to nezaujíma..ked tak čo ste v takej situacií robili?
v takej situacii by som sa spytala ci ma ma u riti alebo ma klame intuicia, skus to, ver mi, ze to pomoze viac nez ti pomozu ludia co ti sem budu komentikovat
skor mi pride hlupe tvarit sa, ze si si nic nevsimol a vsetko je ok a pritom ty sa asi citis blbo
a ta urazlivost neviem co s tym ma spolocne
no proste, komunikacia je fajn a uprimnost tiez, ak sa mate radi tak ti urcite povie popravde ake to je z jej pohladu a ty to pochopis
a mozno uz nema zaujem, len je poserovsky typ cloveka a nevie ako ti to povedat, v kazdom pripade bude najlepsie o tom komunikovat spolu a netahat do toho cudzich internetovych ludi^^
to s urazenostou neries,to ze ti nieco nevyhovuje je normalne a vtedy je dobre si pohovorit,netvarit sa ze ti je vsetko jedno,proste sa s nou priamo ako dospely clovek porozpravaj,lebo mi ti mozeme napisat barz co,ale kto vie... no ako tak citam,tak to uz asi @13
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@Adka25 milééé
a ta urazlivost neviem co s tym ma spolocne
no proste, komunikacia je fajn a uprimnost tiez, ak sa mate radi tak ti urcite povie popravde ake to je z jej pohladu a ty to pochopis
a mozno uz nema zaujem, len je poserovsky typ cloveka a nevie ako ti to povedat, v kazdom pripade bude najlepsie o tom komunikovat spolu a netahat do toho cudzich internetovych ludi^^