to co prezivam ja v tejto situacii mi nepride ako zanedbavanie. s ludmi, na ktorych mi ozaj zalezi travim cas stale ale je rpavda, ze radsej som u priatela ako ist na nejaku party, co by som robila predtym, lebo sa mi ta myslienka proste pozdava viac. je logicke, že priatel bude pomerne prioritny. kazdopadne ak niekto priatelov, resp rodinu dost obmedzi, podla mna je to o tom, ze nikdy k nim nemal tak dobry vztah ak mu/jej nerobi problem uz sa s nimi moc nestykat
Nie nepríde. Rodinu som si nevyberala sama v drvivej väčšine ani priateľov.
Zato s mojím frajírkom plánujem svoj život a vybrala som si ho sama. Jasné, že je pre mňa na prvom mieste, keď je to životný partner.
Nie, lebo on mi bol jediny, kto mi vravel, ze to dokazem, ked mi este aj rodina vravela ze zlyham. I ked je mi trochu luto, ze rodinu vidavam menej, on je moja najvacsia opora vo vsetkom, preto som logicky radsej s nim.
Úplne normalna vec, ked maju dvaja vztah a vážnejši, tak su spolu a niektoré veci zanedbavaju, lebo inak by ani potom nemohli byt vobec spolu. Vsak ked budu ziť spolu a prestahuju sa a budu byvať daleko tak co? kazdy den cestovať aj stovky kilometrov, kvoli tomu aby to bolo také iste ako ked mal človek 15r.? človek rastie dospieva a taký je kolobeh zivota, a hlavne sa nemoze rozdvojiť aby bol na viac miestach naraz. Proste rodina/priatelia a všetko v poriadku, treba aj to, ale nedá a to stále.
Je to celkom bezne,ze ludia,ktori sa lubia chcu travit so sebou cas. Ale podla mna netreba zabudat ani na kamosov a rodinu. Aj ked velakrat sa mi stane,ze dam prednost priatelovi,pretoze s nim mi je naj...
Ale myslim,ze nezanedbavam ani rodinu a kamosov,snazim sa byt s nimi co najviac..
ono to casto ide tak mimovolne, nie preto, ze by sa clovek naschvál vysral na okolie. ale to pochopis az vo vaznom vztahu, tiez mi toto kedysi nenormalne vadilo
ved ale to je prirodzene, s partnerom chces stravit zivot mat s nim domacnost plany deti, kamarati su fajn, ale v podstate voci nim nema clovek ziadne zavazky alebo tak, ak ma clovek partnera tak by asi mal byt na prvom mieste - rodina musi pocitat s tym, ze ta nejak vychovali od malicka na to, aby si vedel mat vlastny zivot ku ktoremu patri aj partner, a kamarati by mali chapat ze ak mas partnera musis s nim travit cas. samozrejme nie vsetci partneri vydrzia navzdy a ak by aj tak je normslne chciet travit nrjaky cas aj bez partnera preto urcite treba najst rovnovahu medzi kamaratmi rodinou a partnerom nech sa je kam vratit...
partner/partnerka je predsa budúca rodina a tak je jasné, že s ním chce človek tráviť najviac času... samozrejme ak mi záleží na rodine a priateľoch nebudem ich úplne zanedbávať, ale tak či tak je pre mňa partnerka priorita... no osobne si myslím, že je oveľa horšie ak partneri trávia čas neustále oddelene a stretávajú sa len zriedkavo... poznám takých čo viac času trávia s kamarátmi ako s partnermi .... a to je podľa ma divné...
ono to možno sebecké je....ale proste..pre mňa je partner prvoradý..je to niekto ku komu prechovávam tie najhlbšie najsilnejšie city..je prirodzené, že s ním chcem tráviť viac času, ako s kýmkoľvek iným...
no snažím sa napriek tomu nezanedbávať blízkych ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zato s mojím frajírkom plánujem svoj život a vybrala som si ho sama. Jasné, že je pre mňa na prvom mieste, keď je to životný partner.
Ale myslim,ze nezanedbavam ani rodinu a kamosov,snazim sa byt s nimi co najviac..
damn asi som si prave nieco uvedomila
no snažím sa napriek tomu nezanedbávať blízkych ľudí.