Neznášam, keď mi ľudia hovoria rôzne veci moje nedostatky .. niesom dokonalá, ale majú ma mať radi takú aká som .. a najlepšie je, že tí ľudia čo mi to hovoria sú práve taký čo mi nemajú čo vyčítať .. keď najlepší kamarát/ka vám povie rôzne veci čoo jej n
tak teraz si to dojebala darling vsetci ta tu vypicuju ze zakladas nezmyselne diskusie...ona to tu nepozna este tak je dopletena a nevie co ma pisat do stavov a co do diskusii
a uz mi je to jedno co si o mne myslia .. aha takze vam mozem hovorit normalne po lpatisticky ?? .. no karin broken je taky zlaty sexy chalan z malaciek .. piseme si uz daku dobu .. pozname sa len tak z netu .. a tesi ta?
teba maju mat radi taku aka si - nedokonalu, tak preco ty nemas rada tych ostatnych takych, aki su - nedokonalych a hovoriacich o tebe veci, ktore sa ti nepacia?
no neviem ci to tu uz niekto napisal ale podla mna ide o zavist...na tvoju adresu...a s tym sa stretavam denne.....jedine co zabera je robit to iste ale horsie a rafinovanejsie
detske zmyslanie .. to prejde .... ani neviem naco sem pisem ale zatial tu nikto nevyzdvihol pointu ...
nie je na tom nic zle ,ked sa ti niekto snazi vysvetlit tvoje nedostatky ,, je to pozitivna vec ,ktora podniecuje rozvoj tvojej osobnosti ,ktora sa este len vyvija ... avsak nie je jedno akym sposobom a za akym ucelom ti to ludia hovoria ... ci ti fakt chcu ublizit alebo to len ty vnimas precitlivo ... kritika je fajn ... dovtedy kym je niekto dost vyspely na to aby ju prijal
Ja mám kamošku ktorá je taká že sa stále sťažuje na školu ale keď nejdem do školy tak mi narozpráva ako bolo super lebo si myslí že budem žiarliť ak má ona lepšiu známku ako ja nezabudne to zdôrazniť proste má na mňa blbé narážky ale IBA keď sme s niekým iným...
ja prijimam kritiku od kamaratov len oni ju odomna nevedia prijat niektori to je troska take .. ja ako nech si povedia ak mozem a chcem to dako napravim a ak nie ak mne to tak vyhovuje nech si zvyknu .. ale mnoho mojich kamaratov sa na mna nahneva iba kvoli tomu niekedy ked im poviem co mne vadi na nich ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@nezabudnutelna ...ja si to zapamätám!
nic sak len srandujem
nie je na tom nic zle ,ked sa ti niekto snazi vysvetlit tvoje nedostatky ,, je to pozitivna vec ,ktora podniecuje rozvoj tvojej osobnosti ,ktora sa este len vyvija ... avsak nie je jedno akym sposobom a za akym ucelom ti to ludia hovoria ... ci ti fakt chcu ublizit alebo to len ty vnimas precitlivo ... kritika je fajn ... dovtedy kym je niekto dost vyspely na to aby ju prijal