Neznášam ak ma hádžu do jedného vreca so sockami a odpadom spločnosti!
Ako ste na tom vy? Vás by neiritovalo ak by vás dávali do spojitosti s ľudmi s ktorými ozaj nemáte veľa spoločného maximálne tak štýl obliekania a hudby? Mňa osobne uráža keď po mne vykrikujú veci typu :Sku*vena pankáčka,socka a podobne.. pričom to tak vô
áno.. to som mala vo zvyku ignorovať a nepozastavovať sa nad takými ľudmi.. ale mám to jednoducho v povahe neostať ticho a nenechať sa urážať.. ale zas nadávať na niekoho vie každý trt to nie je môj štýl. A keď sa snažíš inteligentne danej osobe vysvetliť to, že je primitívna to zvyčajne aj tak nemá zmysel a úspech..
ale tak u mna celkom plati ze povedat nieco co sa ma dotkne moze len clovek ktory je v danej oblasti lepsi, tzn ak mi nejaky hoper povie ze ako mozem pocuvat take blitky a chodit obleceny ako na pohreb... pozriem sa nanho a schuti sa zasmejem
Neviem, lebo to nechápem. Ani si to neviem dosť dobre predstaviť. Teda ak sa niekto oblieka vyslovene bez vkusu to hej (detská vedia byť veľmi zlé bohužiaľ), ale kvôli hudbe a podobne?
Inak ja taký problém nemám, lebo z hudby sa mi páči niečo z každého štýlu... A vždy som sa obliekala úplne obyčajne... Ono ráno by som ani nemala čas niečo extra vymýšľať
stormmast3r ťažko sa to vysvetľuje niekomu kto má zaškatuľkovaný svoj názor na to.Ľudia pijú, droguju a niesu ani punkáči..Punk nie je len o tých spomínaných veciach osobne nie som žiadna anarchistka ani nič podobné.. už 2 roky patrím k aktívným antifašistom a mám skusenosti s Ľudmi proti rasizmu SČK a podobne.Mojím zámerom nie je to aby ma každý bral tak ako som to už vyššie spomínala ale aby som niečo v tomto smere dokázala.
podla vyzoru pankaca si tie zadelim na prvy sup cloveka ako fetaka, flakaca a debila. Blizko pri mne ich par je vsetci su taki, vsetkych ktorych som stretol su taki ale ak by som cloveka spoznal a videl, ze taki nie je tak mi to je jedno.
tak toto poznam az moci dobre. Stale ma niekto radi k pedofilom, zoofilom, ...filom lebo som vraj rovnako naruseny ako oni. Kedysi ma to trapilo. Teraz uz neriesim, sami sa strapnuju a ukazuju aki su hlupi a obmedzeni
Ľudia sa proste naučili image-om dávať najavo svoju povahu osobnosti, resp. záujmy, zaujatosť, názory a pod.
V konečnom dôsledku človek siaha po svojom štýle na základe svojich názorov alebo sa jeho názory začnú odvíjať od propagovaného štýlu... Jedno z toho Ťa zrejme neminie.
IGNOROVAT! tvoj zivot tvoje rozhodnutia! nech si kazdy mysli co chce! aj ja som sa od ludi o mne dozvedel kopu veci :0) neznasam takych! a mimochodom o punku sa to toci tak ako o skinhead same lzi to ze si niekdo da na nohu kanadu a na hlavu melir si jaky uces neznamena ze je ten z tych co kazia reputaciu PUNKU a SKINHEADS nech zije S.H.A.R.P
Tiež sa obliekam podobne a práve preto nemám potrebu pohoršovať sa, ak mi niekto povie "ty si metalistka/rockerka/punkáčka, však?" Ale s úsmevom mu vysvetlím, že štýl obliekania to zo mňa ešte nerobí Avšak čo nemám rada, je zazeranie ľudí vo všeobecnosti na ulici, bez toho, žeby to slovne vyjadrili. Napr. prípady, kedy uvoľním niekomu miesto v autobuse a mám pocit, že on si po mne na to miesto nechce sadnúť, ako keby som tam zaniesla týfus... a podobné veci. Raz ma to naštvalo tak, že som o tom napísala blog. Nikto ma nepochopil, a tak som sa naštvala ešte viac a zvolila som druhý spôsob: trochu som pozmenila štýl obliekania. Podotýkam, nie naschvál. Doteraz si veľmi rada dám veľa náramkov, kopu prsteňov a boty s károm a na platforme, ktoré sa podobajú na steely.... a kopu drobností... ale snažím sa to ľuďom až tak veľmi neukazovať na oči. O to viac sa vybúrim, keď ma pochytí vyslovená "nálada", že sa tak úplne že CHCEM obliecť. A potom som rada a šťastná z toho, že mi je jedno, že ľudia čumia Cítim sa takto lepšie.
Mne to tiež vadí, neznášam ak ma prirovnávajú k človeku, s ktorým mám možno spoločnú jednu alebo dve veci, a v tom ostatnom sme úplne odlišné osoby...alebo, ak mám v škole dobré známky a snažím sa, som automaticky bifla, ktorá ničomu nerozumie, vie len od slova do slova odrecitovať učivo ako básničku, čo je v mojom prípade kravina..ale skúšam ignorovať..hoci mi nedá, priznávam nesmierne ma to rozčuľuje a som schopná v momente vybuchnúť a urobiť zo seba totálneho debila
ja to tiež nechápem. veď ja sa do nich nestarám, ale oni musia tvoj výzor vždy okomentovať, že Čo si teraz vyšiel/la z kanála? Kde máš to čučo? A vtedy mu mám chuť jednu prijebať, že ako môže súdiť ostatných ľudí podľa výzoru.
a tích prešovských "pankáčov" čo vidím sem tam keď idem na koncet na stomku, tak si myslím, že ja mam s nimi spoločné iba to, že počúvam a obliekam sa skoro tak isto. a na koncetre je to eešte väčšií humus. "naša scéna" je taká, akú si ju urobíme my. CAF
OK, zrejme si každý, komu nenakupuje matka, musí prejsť fázou, keď toto ukrutne rieši, ale do istého veku by to malo prejsť, a ten si už podľa mojich kritérií prekročila.
si myslím,že tu je vek nepodstatný.. skôr ide o istý druh vyspelosti ..Je to o tom ako mi prekáža to škatuľkovanie.. a nemyslela som len punkačov ale aj iné štýly len na sebe som to popísala..
333xander : Uznávam ja chodím na stromko lebo ak by som povedala, že nie klamala by som ale chodím tam so zámerom stretnuť sa s kamošmi prípadne zahrať hekísa a občas ak sa niečo slaví ideme so spolužiakmi ktorí niesu punkači niečo popiť.. ale niesom tam každý víkend sundatá s čučom v ruke to nie je nič pre mňa.. a k tým prečovským "punkačom" len toľko tí starí maju svoje odžité a teraz su už poväčšie žijúce zosockárene trosky s nimi nemám o čom.. a tie 14 ročné deti čo chodia na stromoradie nahúliť sa a robiť bordel tie ľutujem ..
mna naopak vzdy pobavi kam ma lud pospolity zaradi po novom. uz som bola hipiesacka, punkacka, stromacka, socka, fetacka, kurva, metlacka, gothicka, smazka, notoricka, lezba, autistka, emacka, reneska, frigidna krava, ...
hej toto mám aj ja strašne „rada”. ešte pred pár rokmi som si obliekala čierne úzke gate, proste tmavé veci. Potom som si dala prestrihať vlasy mierne do postupna (žiadny zámer v tom nebol, proste boli už moc dlhé)...prídem do školy...a čo sa po pár dňoch nedozviem . Polka školy o mne začala hovoriť že som Emo, ešte aj moji najbližší „kamaráti”. ... @alicemae tie nápisy na záchodoch aj ja milujem ...ale aspoň vidieť ako sú niektorý ludia úbohý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nepozastavuj sa nad tým, buď sa zaradíš alebo ťa vždy bude niekto odsúdzovať..
ale tak u mna celkom plati ze povedat nieco co sa ma dotkne moze len clovek ktory je v danej oblasti lepsi, tzn ak mi nejaky hoper povie ze ako mozem pocuvat take blitky a chodit obleceny ako na pohreb... pozriem sa nanho a schuti sa zasmejem
Inak ja taký problém nemám, lebo z hudby sa mi páči niečo z každého štýlu... A vždy som sa obliekala úplne obyčajne... Ono ráno by som ani nemala čas niečo extra vymýšľať
V konečnom dôsledku človek siaha po svojom štýle na základe svojich názorov alebo sa jeho názory začnú odvíjať od propagovaného štýlu... Jedno z toho Ťa zrejme neminie.
Možno je pravda, že mi punkáči vidíme svoj svet v inom zmysle slova. Lenže nie je len o tom, keby si toho vedela trocha viacej, zamyslela by si sa.
a tích prešovských "pankáčov" čo vidím sem tam keď idem na koncet na stomku, tak si myslím, že ja mam s nimi spoločné iba to, že počúvam a obliekam sa skoro tak isto. a na koncetre je to eešte väčšií humus. "naša scéna" je taká, akú si ju urobíme my. CAF
333xander : Uznávam ja chodím na stromko lebo ak by som povedala, že nie klamala by som ale chodím tam so zámerom stretnuť sa s kamošmi prípadne zahrať hekísa a občas ak sa niečo slaví ideme so spolužiakmi ktorí niesu punkači niečo popiť.. ale niesom tam každý víkend sundatá s čučom v ruke to nie je nič pre mňa.. a k tým prečovským "punkačom" len toľko tí starí maju svoje odžité a teraz su už poväčšie žijúce zosockárene trosky s nimi nemám o čom.. a tie 14 ročné deti čo chodia na stromoradie nahúliť sa a robiť bordel tie ľutujem ..
*
a pritom som uplne normalny vsehochut
A.M. fajci kkty za gastrace.
A.M. je sebecka zidacka.
A.M. je chudera z podchodu.
tieto tri su moje oblubene!