Osy a včely pretože mám na nej alergiu. Ale včely sa mi veľmi páčia. Sú pekné a potrebné. Vždy keď vidím včelu na kvete, chcem si urobiť peknú fotku a potom úplne jančím keď okolo mňa lieta.
@nespiacakraska Ja mam rad cmeliakov. Taka vypapana vcielka s kvalitnejsim bzukotom.
Inak mam panicky strach z chrustov, raz som skoro zinfarktoval ked do mna narazil v noci. Do ruky.
Pavúky síce nie sú hmyz doslovne, ale všetko okrem nich je ešte znesiteľné. A každý ma celý život ubezpečuje, aké sú neškodné a taak, a potom na mňa skočí pavúk cez okno do vane a kusne ma do prsta to sa len mne môže stať, bože
@neverendingsmile akože kliešť môže byť nebezpečný (frajko teraz dostal boreliozu z kliešťa) a komáre otravné, ale brala som to teraz skôr tak že čo sa mi najviac hnusí. A nič zo spomínaného sa mi nehnusí tak ako pavúk, že ma strašná odporom len naňho pozerám
A hej, robili si vtedy zo mňa srandu že do rána bude zo mňa Spiderman (ja som skôr mala obavy či sa rána dožijem)
Neznášam hmyz, no najväčší strach mám z pavúkov. V noci keď sa idem napiť vody, tak si svietim a kontrolujem, či niekde nie je pavúk. Neskutočne sa mi to hnusí a nedokázala by som sa toho dotknúť.
@neverendingsmile áno viem, že je to osobitná skupina... Len mi pripadalo na mieste sa vyjadriť, lebo je to také podobné... Čo sa týka obyčajného hmyzu, tak tiež mi je veľmi nepríjemné naň naraziť. Ten, kto vymyslel sieťky na okná proti nemu, tak má moju večnú vďaku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak mam panicky strach z chrustov, raz som skoro zinfarktoval ked do mna narazil v noci. Do ruky.
Heehe fuu, nechcel by som to znie ako začiatok scény z filmu Nezvratný osud
A hej, robili si vtedy zo mňa srandu že do rána bude zo mňa Spiderman (ja som skôr mala obavy či sa rána dožijem)
Spiderman asi nie ... keď už tak Spidergirl