Dneska sme mali pestovatelske a tak sme šli na kompi bola tam aj moja najlepšia priateľka so spolužiačkou cely čas si ma nevšimala (inak oni boli akože na kružku kde chodim aj ja)a na konci povedala učiteľke:,,mohla by ostať na kružku aj Lucka(veť mam na
Ja len že proste jehrozna chapeš mojej spolužiačke vravi,,a patka nezabudni tu ostať"a pritom nepomahala a mne vravi:,,nemusiš ostať iť domou "a ja som tam VZDY VZDY pomahala
snaž sa nemyslieť na to, že druhí získavajú uznanie, či úspech ľahšie než ty...ani sa s nimi neporovnávaj...kašli na to, nemá zmysel niekoho neznášať, porovnávanie s inými ťa bude len trápiť...však v budúcnosti aj na teba čakajú toľkí ľudia, ktorí ti prejavia toľko uznania
to all: zjem kufor, ak ani jeden, čo tu prispel, nebol presne taký v jej veku, alebo v nižšom veku...
@17 prajem dobrú chuť, lebo jediná 12ročná tu bola zakladateľka diskusie
A moja, nič si z toho nerob buď rada, že tam nemusíš ostávať, venuj sa radšej iným činnostiam a na výlet kašli, aj tak budeš mať z každého ponorkovú chorobu no podľa toho či je len na 1 deň alebo viac ak len 1 je to ešte znesiteľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to all: zjem kufor, ak ani jeden, čo tu prispel, nebol presne taký v jej veku, alebo v nižšom veku...
A moja, nič si z toho nerob buď rada, že tam nemusíš ostávať, venuj sa radšej iným činnostiam a na výlet kašli, aj tak budeš mať z každého ponorkovú chorobu no podľa toho či je len na 1 deň alebo viac ak len 1 je to ešte znesiteľné