Neznasam ked sa ludia pofotia z 80 uhlov sveta a odia si to vsetko do albumov , ok vyberte si jednu , dve , ok ,,, ale 60 ? na keru rit ? akoze totalne tomu nechapem , uz akoze neviem o co im ide ...
A o co ide tebe? zavidis? mna to vobec netankuje. Nech si to tam daju. ja nepotrebujem nikomu ukazovat na akych dovolenkach som bol. teda bol som len na jednej na sardinii ale to niktoho trapit nemusi.
Kasko, ako vidím, nepochopil si to.. alebo skôr si si zle prečítal A Pepa, ani ja to asi nikdy nepochopím, a ešte keď sú tie fotky totálne rovnaké, len niekde má ta dotyčná vlas o pol milimetra viac do prava, ako na predchádzajúcej foto, no konec
A si napisala, ze ma o pol milimetra vlas viac do prava a to ti robi velky rozdiel . A uz to rovnake nema. Chce sa len pacit. A ten kto to neche pozerat nemusi a tak si usetri nervy . nemyslsi?
Aký lenivec No a nie? Neni sú niekedy všetky tie foto rovnaké? Až na nejakú maličkosť? Veď ja si ich ani nepozerám, len prvú, ak ma zaujme Ale aj tak myslím, že je to zbytočnosť, toľko rovnakých foto v albume
jerry - ved ale ked som ta uz potom nenasla nabuduce mas u mna drink ale to sa musime stretnut
ano mat moje problemi ... mat problemi tych ludi , ked nic ine enrobia iba sa fotia z kazdeho uhla ved nepoviem pofotit sa ... ale toto ? to je aj na mna moc ...
na margo D170 mam trosku ine problemi , rada by som ti ich dala na krk , ked mi ich tak zavidis napriklad to , kto vyhra pohar UEFA ale to nie je problem , lebo vitaz je uz jasny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Veˇ- keĎ sa ti to nepáči tak asi si všetky neozriem! Ale viem že zvedavosť zvýťazí a aj tak si tie fotky pozriete
pochopil osm. ked nechem nepozriem si to.
A si napisala, ze ma o pol milimetra vlas viac do prava a to ti robi velky rozdiel . A uz to rovnake nema. Chce sa len pacit. A ten kto to neche pozerat nemusi a tak si usetri nervy . nemyslsi?
a ja sa koli tebe trepem do mesta ,,,,,fajn
ano mat moje problemi ... mat problemi tych ludi , ked nic ine enrobia iba sa fotia z kazdeho uhla ved nepoviem pofotit sa ... ale toto ? to je aj na mna moc ...
na margo D170 mam trosku ine problemi , rada by som ti ich dala na krk , ked mi ich tak zavidis napriklad to , kto vyhra pohar UEFA ale to nie je problem , lebo vitaz je uz jasny
astala vista(Windows XP) beibe
a UEFA vyhra Bayern.. ......
a ete k tym fotkam....ked sa to uz niekto foti zo 100 uhlov tak preco radsej nenatoci video....bude to praktickejsie ....-len moj nazor...TICHO.
myslite si co chcete,mozte sa aj medzi sebou pohadat.. mam u prdele ..sak co..nie kazdemu vsetko vyhovuje a vsetko sa paci