Táto veta ma vždy poriadne rozčúli! Vždy ked chcem niekde ísť tak mi rodičia povedia Ja v tvojom veku som toto a hento ... árgh! Mám iba ja takých rodičov ?
A čuduješ sa? Takmer každý človek sa s niekym porovnáva a porovnáva iných... aj ty chceš porovnať svojich rodičov s rodičmi iných birdzákov... SI PRESNE TAKÁ ISTÁ AKO ONI!!! ZAPÍŠ SI TO ZA KLOBÚK!!!
v skutocnosti hovoria toto: "ja v tvojom veku som pocuvala od svojich rodicov, ze oni pocuvali od svojich rodicov, ze v ich veku bla bla bla."...keby predosle generacie mali take informacne zdroje ako my dnes, tiez by boli skazeni...btw ani predosle generacie neboli extra svate, len sa menej o tom hovorilo...bezne sa pretahovali dievcata na dedinach, ked mali 15-16 rokov, ak samozrejme vedeli, co je vobec sex, lebo vtedy to bolo tabu
Keby som rodič aj ja by som svojej 14 ročnej dcére povedal že ja v tvojom veku som sa ešte nechodil von ožierať a kurviť za učelom pohlavného styku+ drogovanie
@trdelniiiq LOL..a tu v Ceskoslovensku sa bezne pasoval playboy aj v tej najodlahlejsej dedinke,a citali si ho 14-rocni chlapci, ze? ...ten si zohnal mozno v Blave a Kosiciach plus ak ti prisli znami zo "zapadu", a ked si bol dieta, tak pravdepodobnost je miziva.....v USA to ale bolo ine, ale Playboy nie je casopis o sexe vlastne
@echoechoecho tym som len chcel naznacit, ze to, co si povedal platilo tak maximalne niekde na lazoch a nie v normalnej dedine..pochybujem, ze moj dedo dokopy nevedel co je to sex, ked splodil 3 deti..jeho mama detto..
sexualita je tu uz niekolko tisic rokov a povedat, ze ludia ani nevedeli co to znamena, je dost scestne
ja sice starych ludi nemam rad a nemam k nim ziaden respekt, ale to co povedia zvycajne ma hlavu aj patu, kedze uz maju nieco odprdene.. z odstupom casu si uvedomujem, ze to co mi napriklad mama vycitala bolo opravnene, len vtedy som to tak nevnimal...
@trdelniiiq ak si si nevsimol, rec bola o 15-rocnych detoch ....ci tvoj dedo bol otcom, ked mal 15 rokov? ..a tie ich informacie o sexe boli strasne skreslene, i ked boli nadrzani, ale napriek tomu sexovali...btw este aj v dnesnej dobe pisu aj 18-rocni strasne hlupe otazky tykajuce sa sexu,a pritom ho mas skoro vsade v mediach a aj napriek tomu sexuju---dochadza ti to? ta spojitost medzi tym, ze na to, aby si sexoval, nepotrebujes poriadne ani vediet co to je a ake to ma nasledky?....tym padom scestny si tu jedine ty, lebo rec bola o mladistvych, nie o dospelych...
@kwietka ja som bol rebel Rodičia sa rozvádzali a na mňa nemali čas. Vychoval som sa sám. Našťastie. Keby ma vychovávali oni tak zo mňa nie je to čo dnes.
@echoechoecho tak si sprav nejaky vyskum a uvidis..toto co tvrdim ja, je podlozene literaturou..dnes ti sice na kazdom druhom kroku lepia falus s vaginou rovno na celo (ako je to vsade pretriasane), ale aj v tej dobe mladistvi poznali sex a vedeli co to je..ved to nie je preboja kvantova fyzika..
@trdelniiiq vidim, ze ty to tvrdis tak, akoby si uz spravil kopu vyskumov ..napis tu, ze akou literaturou! ... vacsina z nich len vedela, ze deti nenosi bocian, a zopar z nich vedelo, ze co sa musi strcit kam, a zopar z nich aj sexovalo, ale to bola v porovnani s dnesnou dobou, kde 14-rocni maju plnu hubu kecov o sexe, nic....ale netvrdim, ze neboli nadrzani, to rozhodne boli!..a hej, ja hovorim o agrarnom slovensku v minulosti, nie o USA, kde si v 15 nemal problem zohnat playboya alebo aj nieco tvrdsie od starsich.....
@echoechoecho no lenze ty to zahanas do extremu a tvrdis, akoby v minulych dobach dokopy ani nevedeli, na co sa pouziva falus s vaginou..keby si cital pozornejsie, hore som napisal, ze dnes na kazdom 2. kroku natrafis na nejaky explicitny priklad rozsirujuceho sa "povedomia" o sexualite, ale tvrdit, ze v minulosti o tom nic nevedeli je trochu odvazne
@trdelniiiq co je na tom akoze extremne?..mlada generacia v minulosti s neuplnymi znalostami je extremna, ci co? ...a nikde som nenapisal, ze v minulosti nevedeli na co sa pouziva "falus s vaginou" ..ty stale nechapes, ze pisem o detoch a nie o dospelych alebo skoro dospelych!..a netvrdim, ze nevedeli nic!...a ty si ten, co by mal nielen citat pozornejsie, ale aj viac premyslat nad tym, co pises...a ako co ma spolocne to, ze dnes sa skoro vsade pise o sexualite s tym, ze podla teba v minulosti 13-15 rocni vedeli o sexe neviem co?..ved minulost je minulost...sak sa pozri, aka je dnes doba.. 13-rocne tu vypisuju, ci mali vyfajcit svojho kamarata..a na druhej strane, sa nejaka 18.rocna opyta,ci moze byt tehotna po analnom sexe?..kolko toho asi vedia o sexe?..a pritom kolko informacii maju k dispozicii..takze v minulosti podla teba taka 15-rocna uz vedela dokonale vyjacit chalana, poznala minimalne 10 poloh a kamasutru si precitala v 12 rokoch?? ...skor by som povedal, ze v minulosti viac "citili" sexualitu ako by o nej vedeli, ved co vedia zvierata o sexe, a pritom kludne sa mnozia ..to prislo casom, a ked zoberies, ze v akom veku sa ludia sobasili, tak okolo 18 uz vacsina neboli pannami a panicami.
@trdelniiiq vidno, ze si pochopil sam, ze trepes nezmysly, a ze mam pravdu, ale si tak bezcharakterny, ze namiesto toho, aby si si to priznal, tak zvalis chybu na druheho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Všetci takých máme, aj naše deti takých budú mať
Každý rodič používa túto vetu. Pritom v "tom veku" nebol iný ako jeho dieťa.
No ako mu to mám vysvetliť?
doba sa meni a kazda osoba je ina.. a rovnako neznasam vetu "mat tvoje problemy"
alebo
sexualita je tu uz niekolko tisic rokov a povedat, ze ludia ani nevedeli co to znamena, je dost scestne
@2
a viac ma tu netaguj