zazili ste ze vam nadavaju ludia ineho stylu za ten vas styl(napr ze do emaka pi*uje hip-hoper atd.) alebo vas zan aj chceli zbit? ako ste zareagovali?
stáva, ale zatiaľ ma nikto nechcel zbiť, len som sa tak jemne pohádala
ja nemám nič proti tomu, že niekto počúva, taká hudbu, ktorú nemusím, ale vytáča ma, keď si ju niekde na verejnosti (v škole, na ulici, brigáde,...) púšta nahlas na mobile, veď načo boli vymyslené slúchatka
podla mne je to ubohe...akoby nebol svet omnoho jednouchší s trochou tolerancie. mne nejaki extra zvrateni emaci nie su prave sympaticki ale nikdy by ma nenapadlo po nich ziapat.... neviem co tym ti ludia ziskaju... a co sa tyka @martyks dovi dopo...dalsi velmi inteligentny clovek na svete
@alpynus ked si taky inteligent tak sa nestaraj preklikol som sa a je to moja vec co robim tak ked sa chces bavit len s "inteligentnymi" ludmi nemusis odpisovat a pre kazdeho je inteligentne nieco ine niekto ma cely ksicht popiercovany co je teda nehorazne inteligentne a niekto im to dava patricne najavo ...
Zazil som uz aj, ze do mna za hudbu pi*oval "hip-hoper" (trapny pozer), pricomm pocuvam rap . Nazivo si to nejak extra este nikto nedovolil (az na sestru ... Ale lastne jeden hej, opravil som mu chybny nazor a odisiel som skor nez reagoval . Na nete na mna a hlavne hudbu co sa mi paci utocia kazdu chvilu, ignorujem to, max napisem nech sa uvedomia...
@2 do antifakov? LoL jedni z mala co idu za spravnu vec a chces ic navyse bYt
ja sa nehlasim k zadnemu stylu pocuvam takmer vsetko, takze sa mi nieco take este nestalo, ale pride mi to odveci navazat sa do niekoho len kvoli tomu jaku hudbu pocuva
ked mi pred rokom a pol na konecnej busu povedali ze som prijebany punkac chytil som ujeb a siel dalej s kamaratom a za chrbtami sa nam vyhrazalo 7hopikov dalej ako prechod nesli takze sme si o nich pomysleli svoje kedze ani jeden sme nemali ciro a ani punk v tej dobe niak moc nepocuvali
a dorazil ma nemenovany styl ked vybehol po kamaratovi stym ze je emo a on mu na to ze nie je emo ale alternativ to som sa tiez rehotal skoda ze nemenovany nevie co je to alternativ
nie som výzorovo,štýlovo žiaden extrémista a na prvý pohlad by ma nikto nevedel zaradiť do nejakeho štýlu, obliekam sa a líčim sa podla vlastných predstáv, vlastného štýlu
@alpynus ty vies tak velke vies co o tom co ja mam v hlave tak sa do toho nestaraj a stymi piercami, viem si to lahko domysliet niesu to ozdoby ale sebaposkodzovanie a nehovorim o tom ze ma niekto prepichnute obocie ale tunely v usoch a podobne ale riesit nieco s ludmi ktory zastavaju opacny nazor nema zmysel a ano moje nazory su uchvatne nikde som nepsisal ze nie takze bb a ked u ztak premna zamna nech si robia zosebou co chcu nech fetuju ale nech sa potom nedivia ked im da niekto najavo ze mu to vadi
do mňa pičovcal jedne kamarát mylsím že to je trápne..ja nikomu nič nevravím je mi úplne jedno čo počúúvate...to je moj postoj k tomu to..ja som počúvala viac žánrov takže keby som začla pičovať na rap alebo techno srala by som si sama do huby...takže tak..howk dohovorila som
A čo je Ťa do toho, čo majú v ušiach, či si škodia, či užívajú halucinogénne látky a pod.?
Čo Ti na tom vadí, keď sa Ťa to vôbec netýka?
Buď chlap a priznaj si, že si len obyčajný hlupák, ktorý hľadá hocjakú zámienku, len aby si mohol do kohosi kopnúť, aby si dočasne prekryl komplexy z nie príliš vysokej inteligencie, ktorú nevieš nahradiť inak než hrubou silou.
Ak by si bol rozumný, tak by si ich nechal tak, nech sa škodia, aby čím skôr šli na onen breh, aby Ti už konečne nemohli vadiť.
Hej hej zazila som to xkrat, teda nikto ma nechel bit, len si zanadavali ze ako to mozem pocuvat pripadne ako to mozem nemat rada alebo ako mozem kombinovat rozne styly..Je to vec vkusu, nech si kazdy pocuva co uzna za vhodne, ale pustat sa kvoli tomu do inych ludi? nac?
noo uz som si vypocul par prijebanych poznamok od nackov a uz aj hiphoperi do mna raz picovali ked som mal tazke boty noo co uz...ja sa len tak nezmenim
inak ked tak nad tym rozmyslam. tak aj ja som mnohym nesympaticka a to nemam ani vyhradeny styl a dokonca ma jedna dievčina chcela kedysi zbit to boli casy...
hm, tak ako, ja počúvam od metalu, cez vybraných raperov (XZibit, Will Smith, Eminem, ale fakt len trošilinku aby som nebol mimo obraz) až po karla gotta skoro všetko, okrem dychoviek... Mám kamarátov metlákov a hoperov a kamarátky dokonca aj nejaké emáčky... čiže ja nenadávam na žiadny z daných žánrov, aleee v žilách mi prúdi krv metláka.
a nazáver musím dodať, že stejne sa mi v poslednej dobe páči viac punkrock a alternatíva k nemu, ako metal... holt, moje uši sú už vydreté ...
» last.fm/user/LordMMX... aby bolo jasné prečo... Rise Against som počul cez 9000x, a Kinga Diamonda cez 4000x...
Tak ja patrim medzi ludi ktori ostali sami sebou, u mna nehrozi ze jeden rok punkac druhy rok zase hip hoper. Nie som tak obmedzeny aby som si nevypocul vsetko co sa mi lubi ako, metal rock, trance, oldies a skratka vsetko mozne co sa mi nechce vypisovat.
Po dalsie keby niekto zapicoval tak mu z fleku jednu prijebem.
A po 3 mozu si za hadky vsetci co sa skatulkuju. Ked kazdy dneska chce byt, hip hoper, metlak, emak, punkac a co ja viem co vsetko tak nech sa nedivi ze mu z druheho kmena picuju, vybral si kazdy sam, a dobrovolne tak vo co go?
A jediny naozajstny styl ktory moze clovek mat je styl byt sam sebou, nie to co prave leti, uvazujte decka....
Ja neviem naco sa ale ludia takto odsudzuju..Ja mam kamosa ktory neni ani Punkac len ma proste ciro na hlave pankaca a uz dost vela x sa do nho par "tazkych"chalanov chcelo pustit..lebo on ich tym provokuje..to jak keby mna niekto provokoval tym ze ma zapleteny cop na hlave..myslim ze to vzdy zaezi od tych ludi..ja nejsom tiez hip hop,punk,ci emo..ale dost vela x sa mi stalo ked som si dala volne gate aa tazka hip hoperka,ked zasa cierne s mikinou tak som bola zasa emacka..ja som uz asi presla podla ludi vsetkym a praveze nejsom nicim len sa obliekam jak ma napadne..len to je o tom ze volakto sa na druheho pozrie,vsimne si co ma oblecene a automaticky ho niekde zaradi...
Ja som zažil. Raz ku mne prišla taká vyholená prij****á hlava a sa ma začal pýtať, že či mámm rád hip-hop. Povedal som mu, že mám,ale ten rasistický pribrzdenec mi asi nerozumel, pretože sa ma to opýtal aj druhý krát. Odpovedlal som rovnako čo asi nebolo najrozumňejšie, pretože kde je jedna "baktéria", tak tam sú aj dalšie. O chvýľu okolo mňa stálo niekolko rasistických pribrzdencov. Ten cock sa ma spýtal či chcem facku. Jasné, že som povedal nie. Blbec ani to mi nerozumel, pretože som ju dostal. Hned na to som sa radčej zdekoval. Vdaka tomu to tu teraz môžem napísať, lebo keby som ostal, tak neviem neviem.
haa no podla toho kto zacne p*** do toho ako vyzeram ak nejaka hola hlava kricim antifa punk´s not dead a pod a ak nejaky hoper tak toho len mlatim neoplati sa kricat
ale viac zalezi na clovekovi ktory picuje lebo poznam aj hoperov aj nackov aj vsetku moznu zverbu z mesta ale vsetci su v pohode vazne ak sa to stane tak su to len a len debily
@45 Mozes mi povedat kde tvrdim ze je zapichavanie normalne?
Ale to, ze sa najprv stanu vyznavacmi nejakeho stylu a potom sa stazuju ze ich skatulkuju, zato si mozu v plnej miere sami. Nijaky styl nevynimajuc.....
neradím sa k žiadnemu stádu, biť sa ma ešte nikto nepokúsil.
akurát na nejakej rodinnej akcii prišla za rodičmi susedka a začala im vykladať, že čo sa to zo mňa stáva, že určite fetujem, pijem, potĺkam sa v noci po uliciach a režem sa.foter sa skoro zošúľal pod stôl
zboznujem ked na nasej skole diskofilak zacne po mne kricat ze EMO a som od hlavy po päty že hip-hop newadí inak mi je fuk kto je aký štýl moja najlepšia kamoška je rock, ďalšia zbožňuje High school musical... vážne mi to je jedno (ale pri chalanoch som nejak zaťažená na hiphoperov ehm... čím to bude? aj keď teraz emak..uff )
aaael tak lduai su blbi ked odsudzuju niekoho koli jeho stylu...vela ludi ktory urcity styl uznavaju ani nevedia o com je...a tiez nech sa kazdy stara o seba ved ho to nema co trapit kto co pocuva kto sa jako oblieka to je kazdeho osobna vec...
@9 Blbeckov co nemaju €3 na sluchatka bych strilal
A potom bych este strilal takych tych, co vsade musia presadzovat ten svoj jediny spravny styl... A je jedno ci je to hiphoper, punkac, metalista alebo cokolvek ine... debil jak debil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
1. Predpokladám, že nevzdelanec ako Ty mal na mysli slovo "biť"
2. Si mi schopný vysvetliť, prečo je treba kohokoľvek biť?
ja nemám nič proti tomu, že niekto počúva, taká hudbu, ktorú nemusím, ale vytáča ma, keď si ju niekde na verejnosti (v škole, na ulici, brigáde,...) púšta nahlas na mobile, veď načo boli vymyslené slúchatka
@2 do antifakov? LoL jedni z mala co idu za spravnu vec a chces ic navyse bYt
Nikde som nenapísal, s kým sa chcem rozprávať, je to celkom zábava čítať si úchvatné názory ľudí z druhej strany.
1.Prečo by mal byť počet ozdôb na tvári znakom inteligencie?
2.Prečo je správne byť agresorom voči ľuďom, ktorí majú na tvári (v hlave?) niečo, čo Ty nemáš?
a dorazil ma nemenovany styl ked vybehol po kamaratovi stym ze je emo a on mu na to ze nie je emo ale alternativ to som sa tiez rehotal skoda ze nemenovany nevie co je to alternativ
A čo je Ťa do toho, čo majú v ušiach, či si škodia, či užívajú halucinogénne látky a pod.?
Čo Ti na tom vadí, keď sa Ťa to vôbec netýka?
Buď chlap a priznaj si, že si len obyčajný hlupák, ktorý hľadá hocjakú zámienku, len aby si mohol do kohosi kopnúť, aby si dočasne prekryl komplexy z nie príliš vysokej inteligencie, ktorú nevieš nahradiť inak než hrubou silou.
Ak by si bol rozumný, tak by si ich nechal tak, nech sa škodia, aby čím skôr šli na onen breh, aby Ti už konečne nemohli vadiť.
ale mnohym ludom som jednoznacne nesympaticky bez toho, aby ma blizsie poznali, cize asi sa im nieco na mojom vzhlade nepozdava.
a nazáver musím dodať, že stejne sa mi v poslednej dobe páči viac punkrock a alternatíva k nemu, ako metal... holt, moje uši sú už vydreté ...
» last.fm/user/LordMMX... aby bolo jasné prečo... Rise Against som počul cez 9000x, a Kinga Diamonda cez 4000x...
Po dalsie keby niekto zapicoval tak mu z fleku jednu prijebem.
A po 3 mozu si za hadky vsetci co sa skatulkuju. Ked kazdy dneska chce byt, hip hoper, metlak, emak, punkac a co ja viem co vsetko tak nech sa nedivi ze mu z druheho kmena picuju, vybral si kazdy sam, a dobrovolne tak vo co go?
A jediny naozajstny styl ktory moze clovek mat je styl byt sam sebou, nie to co prave leti, uvazujte decka....
To si dúfam robíš srandu s tým, že si za to môžu sami? ...
Keď sa niekto takto sám zaškatuľkuje, spraví si vlasy a oblečie sa ako šašo, tak je to jeho chyba, že ho niekto zapichne?
ale viac zalezi na clovekovi ktory picuje lebo poznam aj hoperov aj nackov aj vsetku moznu zverbu z mesta ale vsetci su v pohode vazne ak sa to stane tak su to len a len debily
Ale to, ze sa najprv stanu vyznavacmi nejakeho stylu a potom sa stazuju ze ich skatulkuju, zato si mozu v plnej miere sami. Nijaky styl nevynimajuc.....
Asi som len zle pochopil čo si napísal ...
Pokiaľ si písal len o hádkach na úrovni verbálnej a podobne, tak som nič nepovedal
Ostávam verný tradícii a zasa raz nechápem
akurát na nejakej rodinnej akcii prišla za rodičmi susedka a začala im vykladať, že čo sa to zo mňa stáva, že určite fetujem, pijem, potĺkam sa v noci po uliciach a režem sa.foter sa skoro zošúľal pod stôl
A potom bych este strilal takych tych, co vsade musia presadzovat ten svoj jediny spravny styl... A je jedno ci je to hiphoper, punkac, metalista alebo cokolvek ine... debil jak debil.