co robit? Ucitelia si myslia ze to robim ako naschval ale ja ked zaspim tak ten budik nepocujem a zobudim sa neskor sama od seba. Doma nie je rano nikto kto by ma vedel zobudit
Skús si kúpiť nejaké smart hodinky, ktoré vibrujú. Nastavíš si budík na nich, a budeš s nimi spať a ráno ti budú vibrovať.
Prípadne si žični od dakoho, kto také má, že či ťa to zobudí ľahšie. A keď hej, potom si nejaké kúp. Nemusí to byť zrovna Apple Watch, možno dáke lacnejšie s androidom, alebo Nokia má.
Ja mam ten isty problem a to ze nejaky drasticky si zaobstarat nefunguje, moze to aj revat ako diabol, ale ked chcem spat, tak proste budem spat aj keby mi pri uchu motorovou pilou robili
ni ked ideš spať o 4-tej, tak jasne, že sa na 6:30 nezobudiš D skus chodiť spať skôr, o 21vej trebars a o uvidiš, že sa to zlepší..
o koľkej maš vstávať?
Môže byť problém s melódiou budíka, ak sa dá zmeniť, tak skús inú, jedna už môže zabrať, hoc aj klasického budíka... Potom tiež že asi chodíš neskoro a telo je tak na šrot, že máš ráno ešte stále tvrdí spánok alebo niekedy zaberá vstávať pravidelne vždy v rovnakom čase.
Celkom neuveriteľne otravný bol pre mňa aj rádio-budík, tiež môžeš skúsiť a keď si ho dáš dostatočne ďaleko, tak podvedome ho nemôžem zo sna vypnúť a otravuje, kým nevstaneš. Ďalším problémom môže byť, že budík nezvoní vôbec - nemá prioritu, neaktualizuje čas kvôli úspore baterky - problém veľa moderných mobilov (min. tých čo tu mám doma), kde napr. musíš stať na appke, niekedy zaberie vypnutý mobil, záleží od telefónu a softvéru v ňom... Tak treba skúsiť, možno niečo z tohoto zaberie.
pises ye dost spavas ale podla mna to bude mat nieco s tm. lebo telo ked je lne oddzchnute yacne sa aj same preberat. moyno proste potrebujes viac spanku. niekto potreuje 7 niekto 9
Mám hlučný budík na druhej strane izby ktorý odkladam o 10 minút nevedomky aj 2-3 hodiny a pritom spím 7+ hodín hodinky čo vibruju ráno mám tiež a každý deň zaspím. Čo teraz ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Prípadne si žični od dakoho, kto také má, že či ťa to zobudí ľahšie. A keď hej, potom si nejaké kúp. Nemusí to byť zrovna Apple Watch, možno dáke lacnejšie s androidom, alebo Nokia má.
o koľkej maš vstávať?
Celkom neuveriteľne otravný bol pre mňa aj rádio-budík, tiež môžeš skúsiť a keď si ho dáš dostatočne ďaleko, tak podvedome ho nemôžem zo sna vypnúť a otravuje, kým nevstaneš. Ďalším problémom môže byť, že budík nezvoní vôbec - nemá prioritu, neaktualizuje čas kvôli úspore baterky - problém veľa moderných mobilov (min. tých čo tu mám doma), kde napr. musíš stať na appke, niekedy zaberie vypnutý mobil, záleží od telefónu a softvéru v ňom... Tak treba skúsiť, možno niečo z tohoto zaberie.
ja radšej neodkladám nikdy budík, lebo viem že zaspím