skor nez to napisem chcem povedat ze teras sa nesnazim byt nechutna ale tak ma to napadlo a ked sa to nekoho opytam je mu z toho zle....tak teras ta otazka: co myslite ze sa stane po smrti z ludskymi ocami?? vyschnu alebo co??? fakt ma tato otaza stve
no vyschnu a potom casom zhniju... osobne mi to nejako nechutne nepripada ta otazka ... teraz ked tak nad tym uvazujem, tak si nedokazem predstavit ze aky cas ostanu v identifikovatelnej podobe
oči vydržia bez pôsobenia pôdy asi dva týždne v pôvodnom stave. potom tkanivo povolí a vytečie sklovec ( rôsol ktorým je oko naplnené) a samozrejme vyschne. je tvorené z 50- 80% vody. preto neostane nič len malý šušník
ostanú také ako sú .. akurát, že sa netvoria slzy a podobne .. potom dúhovka už nie je farebná, ale taká akoby ... vyblednutá ako keď miliónkrát perieš nejaké tričko a tie oči sa dívajú akoby niekam do neznáma .. je to tak na 100% pravda .. hovorila nám to pani, ktorá maľuje mŕtvych
oni tie oči majú stále .. ak ich spália tak je z nich popol - ešte k tomuto človek nikdy nezhorí celý .. ostáva lebka a tak .. to sa potom ešte melie .. na niečom .. aaa ak ide do zeme tak to tak zožerú červíky .. ale proste pred pochovaním alebo spálením sú oči také ako som napísala
@16 no newem ci bude z oci prave popol ..podla mojej skromnej mienky sa rozleju a vyparia ..inac ked uz si spomenula tie kosti,tak kurat mi na um prisla cubirkova ked zabila muza,spalila v peci a kosti potom pomlela a posypovala nimi chodnik v zime aby sa nesmykalo .to len tak naokraj ..
Samozrejme podla toho, akym sposobom bude s tvojim telom po odchode na vecnost-nevecnost nalozene. Ak budes mat tu smolu, ze ta trafi kdesi v pivnici a mesiac tam budes hnit, kym ta najdu, zrejme ti oci vyschnu a budu velmi ehm tvrde, nie? Podla mna by nemali zmakknut a roztiec, lebo vsetko ti tak tuhne, ked ti prestane bit srdce, nemam pravdu? Mozno nie, na pitve som nikdy nebola a mrtvolu videla len vo filme... Ale zaujimava otazka (A)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No tak si myslím že... Kua čo si o tomto vlastne myslím?
Ja neviem. Skôr to že povolí tlak očných svalov, oko sa roztiahne a možno vytečie. A samozrejme na vzduchu vyschne...
A neviem čo sa s nimi stane... Možno vyschnú, možno ich zožerú nejaké červíky alebo čo
oni tie oči majú stále .. ak ich spália tak je z nich popol - ešte k tomuto človek nikdy nezhorí celý .. ostáva lebka a tak .. to sa potom ešte melie .. na niečom .. aaa ak ide do zeme tak to tak zožerú červíky .. ale proste pred pochovaním alebo spálením sú oči také ako som napísala
@17 nešmýkalo..rafinované
A inak zaujímavá otázka...z mojich očí malý šušník?? To sa dám radšej vypchať!
Cize chodim na katolicku skolu a pytm sa :" Co su to apokryfy?"
ked uz sme pri tom mohli by ste aj odpovedat mi moj brat mi ôlen povedal aby som sa to spytala a povedal mi toho malo