Lod stroskotala na neznamom ostrove, a tam ukazuju minulost vsetkych tych "stroskotancov"... popri tom prezivaju v dzungli... su tam nejaky ludia ktorych este nikto newidel, newiswetlitelne zvierata... sak neboj aj k wam to raz dojde
LOL,myslite srial Lost?Mam ho na ftpcku.Ked so mho v telke zbadala,nenadchol ma,lenze sestre sa to zapacilo a stiahla h dvtedy som ho pozerala na compe aj ja a velmi som si ho oblubila D
treba to pozerat cele, a nevynechat nejaku čast, potom nechapes o čom tam ide...a že to je napodobenina amazonky ta de....na tych ludi na ostrove robia nejaky psychologicky pokus
Tak tento seriál zbožnujem, už pozerám tretiu sériu a teraz je to také o úplne niečom iné ako prvé diely, je tam skôr o tých druhých, ale veľmi ma to baví..a mne sa najviac páči sawyer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je to dobry serial
Typek, prečo by sa mal proti tebe postavit cely swet?! predsa kazdy ma swoj nazor a nik ti ho nemoze vziat!!!
Lod stroskotala na neznamom ostrove, a tam ukazuju minulost vsetkych tych "stroskotancov"... popri tom prezivaju v dzungli... su tam nejaky ludia ktorych este nikto newidel, newiswetlitelne zvierata... sak neboj aj k wam to raz dojde
Presnejšie 4. 10. 2006...
prosím vás nemáte niekto Lost na DVD?