Najdôležitejšie je, či sa cítis byť ním milovaná, teda či máš v ňom lásku, pochopenie, oporu a či ti to dáva aj najavo.
Ale určite by mi spravilo radosť, keby si môj priateľ na mňa spomenie, aj keď nemám narodeniny alebo výročie, proste mi by len tak doniesol čokoládu alebo kúpil nejakú maličkosť, pozval do reštaurácie...
Keby som bola na dne alebo ma niečo trápilo, on by si ma silno pritúlil a objal aj bez slov.
Aky prejav? Ked sa ma rozhodnut ci ide s kamosmi von alebo bude pri mne, hoci iba na nete, lebo nemozeme byt spolu kazdy den. A on sa rozhodne, ze bude radsej pri mne... To je pre mna dostatocny dokaz lasky... No a este obcas nejaka cokoladka, alebo take jemne pohladenie, ked mlci a zaroven povie neskutocne vela...
podla mna najvacsi prejav lasky je ten ked ti nie v romantickej chvili povie milujem ta ale ked ta podrzi vtedy ked to najviac potrebujes. ked places a on ta ma v naruci a vravi ze to bude dobre. ked mas pocit ze si uplne na dne a je na tom dne s tebou a obaja idete hore... a romanticke prejavy lasky pozna asi kazda
škoda že tie krásne veci proste snaha byť s hoolkou a ona to v jednom kuse zameta pod koberec a ked už sme spolu ani raz sa nestalo aby sme boli samy dvaja ciže, keĎ ju pozvem na večeru stále niečo vymyslí ako sa vyhnúť........ale nevadí život ide Ďalej raz sa snaĎ nájde ta spravna .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale určite by mi spravilo radosť, keby si môj priateľ na mňa spomenie, aj keď nemám narodeniny alebo výročie, proste mi by len tak doniesol čokoládu alebo kúpil nejakú maličkosť, pozval do reštaurácie...
Keby som bola na dne alebo ma niečo trápilo, on by si ma silno pritúlil a objal aj bez slov.