Do kelu, mňa už nič nebaví, nič sa mi nechce a na nič nemám chuť a to sú prázdniny.
Sakra, ja sa nechcem stále len flákať a stále spať alebo byť na kompe. A von sa mi nechce ísť, lebo je moc teplo a je tam moc ľudí (snáď nemusím opakovať, že ich nezná
Blbá dnešná doba, kedysi by som mohla žiť v starej Petržalke, čo bola ešte dedina (i keď to je vlastne celkom aj doteraz, ale s hnusnými panelákmi) a na ulici skákať cez švihadlo, zbierať céčka a hrať guličky. Lietať po záhrade a žrať zdravé nezmutované ovocie priamo zo stromov.
@ooooo Ale oni mi celí všetci pripadajú byť strašne chorí a cítila by som sa tam hrozne, že kedy ma kto zabije alebo zavrie len tak, pre nič-za nič, alebo unesú mimozemšťania a dom mi pritom zrúca letiaca hlavy Sochy slobody. To sedlákov Slovákov nemusí trápiť. Chudáci indiáni.
@pernik Za tých veľkých kresťanských čias by som žiť určite nechcela. Zas tak dávno som to nemyslela, narážala som na minulú generáciu, táto dnešná je len samé sádlo a mekáč. A keď už stredovek, tak ranný, byť starý Slovan, ale chlap.
@14 ja všetko to mám a aj tak som neni spokojná vieš aká nuda je na dedine? a ešte k tomu v takom zapadákove ako u nás ja ked chcem íst von, musím ist do nejakej zo susedných dedín, lebo s ludmi,co sú u nás by som ani za nic von nesla
@19 Však ja viem, ale predsa je to iné, keď môžeš hockedy vyjsť aspoň na dvor. Ja keby som tuto vyšla na dvor, tak by ma tam „ukameňovali“ rozbitými fľaškami od chľastu nejakí hnusní frackovia a padla by som rovno do psích hovien a nejakých smetí.
@21 Však ani ja nemám s kým ísť poriadne von, ale to ma aj tak štve, ale sakra, keby sa mi aspoň CHCELO ísť. Ono ja chcem, ale nechce sa mi, to je ten problém.
@Krutafunebracka ja mam podobny problem no... aj ked mne ku stastiu stacia zeny a alkohol (ten ani nemusi byt vomne), skoda ze teba opacne pohlavie netaha ... to mas este horsie
@matus33 Možno zablúdim do nejakých LUŽNÝCH lesov a nejaký vodník si ma priráta na zoznam koristí.
Moja posledná vôľa potom je, aby moju hnijúcu mŕtvolu použili v Kostiach a zistili o mne niečo fascinujúce. A nech mi oco ten diel potom nahrá, prosím.
Poznám...vždy odseriem celé prázdniny niekde medzi apatiou a nespokojnosťou a prvého septembra sa zbadám, čo všetko som mohla urobiť, keby som sa prinútila vystrčiť frňák z domu.
Cítim sa presne tak podobne Na prázdniny som sa tešila ako blázon a zrazu sa mi nič nechce. Pohybujem sa na trati obývačka (telka) a detská (PC). Do šľaka s prázdninami :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
...teplo síce nezmeníš a viem, že sa ťažko hľadá miesto bez ľudí v takomto počasí, ale možno by stálo za to ho pohľadať
@4 Nemáme. Ale to je to, že ja by som desne chcela ísť niekde na výlet.
@5 Tak zas tak zle na tom nie som.
@3 Aký koncík?
Moja posledná vôľa potom je, aby moju hnijúcu mŕtvolu použili v Kostiach a zistili o mne niečo fascinujúce. A nech mi oco ten diel potom nahrá, prosím.
@pernik jj Bud light sa ani vypit neda
@bress tak nic nema nad cesko-slovensku kvalitu ale zas oni su zvykli na svoje no
zle sa mi na teba pozerá,
vôbec nič ťa nebaví,
a si celkom bez nálady.
Je to, je to, je to zlé,
je to, je to, s tebou zlé,
je to, je to, je to zlé,
je to, je to s tebou zlé.
Si znudená a pomaly sa vlečieš,
si studená aj keď sa na slnku pečieš,
si znechutená, lebo nude neutečieš,
si znudená, ale zachrániť sa nevieš.
Je to, je to, je to zlé,