ved ale to nedava suvis...v predchadzajucom fore napisala fibi41,ze umrela na infarkt asi,ked sa rano nezobudila,ale zlvastne je,ze jej sce ona splnit poslednu prosbu....( vid prispevok 8.)
a k dobrovolnemu odchodu z tohto sveta len jedno-je to to najvacsie zbabelstvo a sebectvo..nemyslia na tych co opustaju a ktori bez nich budu len tazko pokracovat v zivote..
41......ukludni sa toto dievca poznám a je to úplna pravda čo píše...úprimnú sústrasť...chodíš s mojou sesternicou do triedy s lenkou kozákovou....možno vieš kdo som ja...kedže si chodila na našú školu...
jej moya ahoy ... to byt ja fazulka ja viem mas to tazke teraz ae zivot je velmi kruty a neuprosny a nevybera si kedy a koho nam vezme :' musis byt silna
je mi to velmi luto ja som ta tiez poznala aj tvoju sestru neboj vsetci sme s tebou neboj sa uz nikdy aj mne zomrela mamka pred skoro 5timi rokmi neboj sa bude to lepsie o par rokov mozno aj mesiacov neboj sa a uprimnu sustrast je mi to fakt luto aj ja mam vas velmi rada neboj vsecko bude dobre este raz uprimnu sustrast luto mi je ta chuda male
LUDIA TO STE AZ TAKY NAJIVNY ONA SI TO VYMYSLAa to ste si nevsimli toto neni naozajstna fibi41 kata darvasiova a fuj dajte si www.pokec.sk a tam si dajte slecinka2331 a uvidite kto to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
... a kto ju mal rad nech sa ozve diki
velmi ju lubkam lucka preco si mi odysla
ale jednu vec som jej slubila ze dokoncim za nu to co ona nestihla za svoj kratky ale krasny zivot
dakujem
14.jej..a ja som mala rozbity nos..
VAM TO UZ JEBE ozaj????!
(pici uz ani pisat fakt neviem
no každý chce zaujať nejako...
ale to 23. že LoL
ak je to fakt fake,tak si najdi nieco ine na zviditelnenie...
a k dobrovolnemu odchodu z tohto sveta len jedno-je to to najvacsie zbabelstvo a sebectvo..nemyslia na tych co opustaju a ktori bez nich budu len tazko pokracovat v zivote..
za celú 1.E
je mi to hrozne ľúto :///
sinimini16
boze a tie fotky sutake traaaaapne