chcem si spravit na pokeci novy nick len neviem ake si dat meno uz som mala mischa014,smejko066,teraz mam diablik-br ale chem nieco ine len pre najlepsich kamaratov poradte nieco prosim
Tak, je taký vtip, že keď už ťa skutočne nič nenapadá, tak odvodzuj nick od vecí, čo sú okolo teba Ale aby to nebolo ako taký "Lord Hlavalamp" Taktiež radiator by bolo skutočne "zaujímavý" nick, pre chalana...ofc
hlavne si nedavaj deli ani nic s deli!! ...a nechapem naco ti bude tolko nickov..sice ja mam tiez 3 ...jeden podobny mojmu ozajstnemu, lebo mama chcela aby som si vymazala fotky, tak som si urobila podobny nick..druhy len tak, ani neviem preco a treti pouzivam normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tak, je taký vtip, že keď už ťa skutočne nič nenapadá, tak odvodzuj nick od vecí, čo sú okolo teba Ale aby to nebolo ako taký "Lord Hlavalamp" Taktiež radiator by bolo skutočne "zaujímavý" nick, pre chalana...ofc