ehm,,nooo..Nickelback nepocuvam, iba jak by vtedy, ked to moj brother pocuva ,,,ale inaaac ich nemusiim bo sa mi zdaju dost komercny, takze asi tak ..ale moj bracek na nich strasne fici, heh,,skace a spiiva ..ja bych si radsi zametala hlavou heh D
komercia, ale da sa...urcite to nie je Britney, takze trochu mozno aj tvrdsej hudby nikdy nezaskodi...ked to porovnam s Godsmackom, tak je to taky mierny "popik"...E
moji drahi, zdaleka nemate paru o nickelback...ja som ich zacala pocuvat uz na zaciatku ich kariery, ked som bola decko a teraz sa mi prestavaju pacit, lebo sa z nich stali komercni pajaci... ale stare veci stoja za to...
co ste seci saleni???oni su fajn,..aj ked viac komercni jak kedysi, ale to nic nemeni na tom, ze ich rada pocuvam,aj ked nie moc casto..........najlepsia pecka je asi Never Again,....uplne naj.
Heh... chaby pokus o grunge? njn, to bude tym ze su post-grunge band podobne ako napr Shinedown, Blackline, Submersed... ale nickelback su dobry mne sa lubia
Poculi ste tu novu pesnicku,....de spieva len Chad a hra tam Santana - Into the night,.....ci tak nejako................dobre, nie?....Ale chybaju mi ti stari Nickelback
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov