A inak, podľa tvojich komentov, že si idiot nepoviem, každý má iné priority.
Ale predstavujem si ťa ako 50 ročného dedka čo si celý život len honil a pozeral filmy To potom prežiješ úžasný život teda akoby TO nebola strata času..
nic nie je stratou casu... nech sa to uz zda akokolvek bezvyznamne, predsa len to ma nejaky vyznam... to ze ho nevidime uz je len nase obmedzene vnimanie..
Nemyslím si že si niekedy bol naozaj zaľúbený , inak by si to nepovedal.
Alebo si sklamaný veľkou láskou, si zatrpknutý... a zabudol si na všetko pekné...
Mimochodom, pre prácu musíš tiež určitým spôsobom trpieť a tiež to bolí ak prídeš o nejakú prácu ktorú si mal rád, pozeranie filmov sám a pozeranie s niekým je na neporovnanie... rovnako si myslím že celé dni len "masturbuješ" a nezažil si dobrý sex ak povieš že masturbácia je lepšia ako sex
Ak nie je celý život iba o láske, tak neviem o čom je!
V tom každodennom dianí, naháňaní sa za niečím, vždy ťa zahreje pri srdci, že existujú ľudia, ktorým môžeš lásku dať a ktorí ti ju dávajú. Povedať, že ľúbiť je strata času, je hlúpe a detinské.
a mám takýto názor a tom skeptik, nijaká slepá romantička.
@25 no,je to celkom strašné. Lebo ja myslím v prvom rade na seba a druhá osoba by ma len brzdila. Ja osobne nechápem ludí pre ktorých je láska zmysel života,a je mi to smiešne až tak vážne by som to nebral. o 10rokov sa na tom zasmeješ,že si sa s hentým dával dokopy,drvivá väčšinna vzťahov sa skončí. a keď niekomu venuješ trebars 20rokov života a zrazu sa rozidete/rozvediete,no tak to potom možem považovať za stratu času.
ale keby tých 20rokov venujem napr. vypracovaniu sa/kariére a dostanem sa tam kam chcem,tak sa to za stratu považovať nedá.
U mňa je absolutne prvoradý uspech,ale to mnohí pochopia až po 5rokoch vzťahu ktorý im zrazu skončil a prídu na to že keby nie je tej druhej osoby mohli byť ďaleko ďalej vo svojom živote,lebo vela ludí sú len zaslepený láskou a všetko ostatné odsuvaju a život im len tak pereteká pomedzi prsty
Proste mizive percento vzťahov v takomto veku končí celoživotným spolubytím,čiže pre mňa osobne nemá zmysel dávať sa s niekým dokopy len tak,na pár mesiacov či na 1-2roky,keď si budem myslieť že je to tá pravá tak sa s ňou rozhodnem mať rodinu a budem robiť všetko preto aby sme boli spolu trebars do konca života. Ale to sa už moc rozpisujem,tak ja som chcel len k tomu "láska ako zmysel života".
Ale neodsudzujem nikoho,každý je iný a každemu vyhovuje niečo iné.
co ja viem, ja som si niekedy nebol isty tym ci mam vacsiu radost z tej jazdy za jednou holkou, alebo z toho, ze idem za nou. Potom to aj tak padlo a ja som si povedal: "Vidis Ty debil, kolkokrat si sa mohol povozit po pezinskej babe a namiesto toho si len preletel do Modry za niekym, komu na tebe v podstate nezalezalo"
ide o uhol pohľadu, v niečom máš pravdu, z istej stránky to je strata času, ktorý si mal predtým pre seba a mal si ho viac...toto je veľmi špekulatívna téma o ktorej by sa dalo podľa mňa rozprávať véééľmi dlho
@fxx ty mas tiez pravdu..je to strata casu v podstate chodis s niekym 5 rokov a zrazu sa to vsetko skonci...a zatial co by si pracoval sam na sebe tak by si sa dostal dalej .......ja sa spolieham len sama na seba.....a myslim ze budem sama a myslim si ze mi to nejako moc ani prekazat nebude....vzdelanie je mi prednejsie ...aj ked cas prezity s milovanou osobou je pekny ale vsetko raz skonci
Ale zalezi od otho co sa mysli slovom laska,lebo laska mezdi ludmi je v dnesnom svete zivotne dolezita...bez nej je vsetko na nic...a je jej v sucastnsoti velmi malo...
Boha milion komenotv , mozno to dakto napisal ale po skusenostiach musim uznat ze mas pravdu ... v zivote je vela veci ktore ako zviazany neuvidis , nepocitis , Laska je strasne kratkodoba vec i ked trva 10 rokov ... vsak nezijes boha milion rokov a na 10 sa uviazat je moc , stratis tolko zazitkov ....
@monicqa15 prosim ta my vsetci sme len nahoda, ze sa elektrony neutrony a protony dali do prvkov a nasledne vzniukla zem a vznikol tu "inteligentny" zivot...
nech kazdy ma zmysel zivota aky chce mat mojim je najst si dievca ktore nie je kurva pica nerani ma a nevymeni.... ale cielov mam viac co chcem dosiahnut
podla mna je to napol troll takze enjoy feeding him
cesta mojim zivotom je poprepletana rôznymi vstahmi ale je to vzdy moja cesta... akurat ze kraca niekto pri mne... niekedy ich kraca pri mne viac... pritomnost niektorych zien je vytanejsia dokonca ju obcas az vyzadujem... to by sa mozno dalo klasifikovat ako laska... ak nieco ako laska existuje ddokazem ju prezivat len skrz seba...
súhlasím, napr. peniaze a drogy sú omnoho krajšie ako láska. Už len preto, že sú umelo vytvorené na prinášanie rozkoše, čo zákonite musí byť účinnejšie na vytváranie radosti jak niečo vytovrené prírdou. Ale láska je moc pekný doplnok, ktorý keď chýba príliš dlho...
stratou casu su maximalne tak nefungujuce vztahy. co mas bez lasky? podla mna nic... nemyslim, ze by zivot bez lasky mal zmysel. nevravim teraz len o partnerskej laske, vravim o laske k priatelom, k zivotu, k detom, rodicom, rodine...
chlape ty si vedľa jak tá jedľa ... uznávam každý máme svoje priority, ale ty sa vyšantíš zo svojím káčerom a pletieš do toho lásku? Uspokojiť sexuálnu potrebu je jedna vec a láska je vec druhá.
Strata času to nieje, lebo keď sa zamiluješ tak v tej "strate času" ako to nazývaš začneš vidieť naplňujúci cieľ. Ak v tom vidíš stratu času tak si nebol nikdy zamilovaný.
No neviem @simulqaa podľa mňa mu treba otvoriť oči lebo keď bude 60 ročný starí mládenec, otvorí ich a zistí, že jeho život spočíval iba v chodení do práce a doma ho čakalo akurát hladné domáce zvieratko tak zistí, že v živote zlihal. Vtedy bude už neskoro a bude hľadať niekoho aby pri ňom niekto aspoň v posledných chvíľach života stál a aby sa o jeho smrti ostatný nedozvedeli iba podľa neznesitelného zápachu z domu.
fuha @styrivedravody teraz si mi dal, asi sa rozplačem , ty utekaj to svoje ego rýchlo hľadať lebo čím viac urážok sem píšeš tým viac sa ti to tvoje scvrknuté ego ešte viac scvrkáva. Rýchlo hľadaj lebo zajtra môže spraviť hop, šup, puf a bude preč. Potom keď ho nájdeš napíš ako inteligentný človek.
Pochybujem ale, že niečo nájdeš lebo aj to čo som ti napísal prví krát si prečítal na prd a ani si mi neodpovedal, čo naznačuje niečo o tom aký si slepí.
@styrivedravody podla teba, ked chlap zastane zenu, ktorej nadavas pre nic za nic, si honi ego? Ty nie si uplne normalny. Keby ju zastala nejaka zena, tak jej napises co...?
Akym pravom nadavas niekomu, kto sa vyjadri k foru? To forum je tu preto, aby si tu vyjadril svoj nazor kto chce, akym sposobom chce a pise sem to, co je podla neho spravne, alebo pravda. To, ze niekto iny to vnima inak ako ty neznamena, ze jeho nazor je zly. Kazdeho "PRAVDA" je iba subjektivny odraz objektivnej reality. Ty sem tiez pises nazory, ktore nie su podla vela ludi mozno spravne, a kolko z nich ti tu nadava do kok*tov?
A čo sa týka fóra - nemá význam rozoberať takúto tému. Skrátka kto lásku potrebuje a hľadá, ten ju považuje za krásnu a rozhodne nie za stratu času.
Keď je podľa teba, @moore , honenie, ničnerobenie a úspech v práci lepší ako láska, načo zakladáš takéto fórum? Aj keby ti tu každý napísal, že má zmysel hnať sa za láskou, tak by si asi nepovedal "aha" a nezačal zrazu brať lásku ako zmysluplnú. Skrátka je to tvoj názor je aký je a možno časom, keď naozaj zažiješ lásku, tak sa zamyslíš nad tým, aké fórum si to kedysi vlastne založil Potom môžeme debatovať.
To by muselo byť stratou času aj dýchanie, jedenie, spanie, chodenie do práce trávenie času a vôbec - všetko. Prečo?... pretože láska do toho všetkeho zapadá.
@fleur1301 keby sa jej chcel zastat naozaj tak argumentuje, ked si chce honit ego tak roztiahne ramena a zahra sa na to co tamten kokotko ved dobre mu tak aj vsetkym piciam co mu na to naletia.
a k tvojmu komentaru - prosimta, neser si do huby napises ze tu je forum na to aby si kazdy vyjadril svoj nazor akym sposobom chce a pisal to co je podla neho spravne. podla mna si pica a mala by sa sa zajebat tak jak tam si, co ty na to?
@styrivedravody čo ja na to? Že podľa mňa si ty chudák a ani sa mi neoplatí ti nadávať Keď má niekto potrebu urážať každého, kto mu príde do cesty, tak to o niečom svedčí Neviem, kto si tu v skutočnosti "honí ego"... žeby trafená hus zagágala...?
Ak sa lepšie cítiš pri pohľade do zrkadla, keď tu každému vynadáš do píč a kokotov, tak nech sa páči, poslúž si. Keď ti už k tomu lepšiemu pocitu nič nepomáha
Žiješ len jeden život.a ja som za to,aby sa vyskušalo všetko,ale jasne,že všetko má svoje hranice.
A láska stratou času?Keby si to povedali tvoji fotrovci tak by si nebol.
je už jedno na akú lásku si myslel,ale láska medzi dvomi ľudmi nie je stratou času.ale to dokáže povedať len niekto,kto nevie čo je láska a nevie čo znamená niekoho ľúbiť.
Keď niekoho máš a ľúbiš ho tak si uvedomíš,že všetky veci,ktoré nezdieľaš s danou osobou tak tie sú stratou času...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
plus presne to vystihol @hluzar
skôr život bez lásky je strata času, zbytočný...
Volny cas na nic nerobenie je lepsi ako "nic nerobenie" s laskou?
Masturbacia je lepsia ako sex?
Pozeranie filmov je lepsie ako... ty kokos, proste ja tomu absolutne nechapem...
Ničnerobenie znamená, že nerobím nič. Nechodím, nešportujem, nemilujem... A to sa s láskou robiť nedá...
Moja masturbácia je lepšia ako tvoj sex
a pozeranie filmov ma vážne baví...
Za kariérou?
A načo mi bude toľko peňazí, keď ich nebudem mať na koho míňať.
Ale predstavujem si ťa ako 50 ročného dedka čo si celý život len honil a pozeral filmy To potom prežiješ úžasný život teda akoby TO nebola strata času..
Ak si to myslíš ty, ešte si nezažil láska v pravom slova zmysle lebo ti garantujem, že by si toto nepvoedal.
lebo zamilovaný človek nemôže myslieť 24/7 iba na seba, seba a seba
potom sa zanedbáva...........a musí myslieť aj na druhého......strašnééééé
Alebo si sklamaný veľkou láskou, si zatrpknutý... a zabudol si na všetko pekné...
Mimochodom, pre prácu musíš tiež určitým spôsobom trpieť a tiež to bolí ak prídeš o nejakú prácu ktorú si mal rád, pozeranie filmov sám a pozeranie s niekým je na neporovnanie... rovnako si myslím že celé dni len "masturbuješ" a nezažil si dobrý sex ak povieš že masturbácia je lepšia ako sex
V tom každodennom dianí, naháňaní sa za niečím, vždy ťa zahreje pri srdci, že existujú ľudia, ktorým môžeš lásku dať a ktorí ti ju dávajú. Povedať, že ľúbiť je strata času, je hlúpe a detinské.
a mám takýto názor a tom skeptik, nijaká slepá romantička.
ale keby tých 20rokov venujem napr. vypracovaniu sa/kariére a dostanem sa tam kam chcem,tak sa to za stratu považovať nedá.
U mňa je absolutne prvoradý uspech,ale to mnohí pochopia až po 5rokoch vzťahu ktorý im zrazu skončil a prídu na to že keby nie je tej druhej osoby mohli byť ďaleko ďalej vo svojom živote,lebo vela ludí sú len zaslepený láskou a všetko ostatné odsuvaju a život im len tak pereteká pomedzi prsty
Proste mizive percento vzťahov v takomto veku končí celoživotným spolubytím,čiže pre mňa osobne nemá zmysel dávať sa s niekým dokopy len tak,na pár mesiacov či na 1-2roky,keď si budem myslieť že je to tá pravá tak sa s ňou rozhodnem mať rodinu a budem robiť všetko preto aby sme boli spolu trebars do konca života. Ale to sa už moc rozpisujem,tak ja som chcel len k tomu "láska ako zmysel života".
Ale neodsudzujem nikoho,každý je iný a každemu vyhovuje niečo iné.
ako mne pripadas ako strasny uboziak...
boze laska,ved ta vo vztahu ajtak nebude vecna....ze zmysel zivota komickeee
Myslíš to vážne alebo sa pokúšaš vyvolať nejaký flame?
na to sme boli my ludia stvoreny aby sme nasli niekoho koho lubime ty tatar
máš dobrý názor.
nech kazdy ma zmysel zivota aky chce mat mojim je najst si dievca ktore nie je kurva pica nerani ma a nevymeni.... ale cielov mam viac co chcem dosiahnut
podla mna je to napol troll takze enjoy feeding him
pre ženu je stratégiou prežitia.
zatože ty si nenašiel tu pravu ešte a neskusil si čo je to važne ľúbiť niekoho..
lebo inac ako citovou plytkostou alebo snahou zaujat svojou "inakostou" si toto tvoje tvrdenie neviem vysvetlit
stratou casu su maximalne tak nefungujuce vztahy. co mas bez lasky? podla mna nic... nemyslim, ze by zivot bez lasky mal zmysel. nevravim teraz len o partnerskej laske, vravim o laske k priatelom, k zivotu, k detom, rodicom, rodine...
Strata času to nieje, lebo keď sa zamiluješ tak v tej "strate času" ako to nazývaš začneš vidieť naplňujúci cieľ. Ak v tom vidíš stratu času tak si nebol nikdy zamilovaný.
Prikláňam sa ku komentom od @romanussa , @lawey a @plarika
No neviem @simulqaa podľa mňa mu treba otvoriť oči lebo keď bude 60 ročný starí mládenec, otvorí ich a zistí, že jeho život spočíval iba v chodení do práce a doma ho čakalo akurát hladné domáce zvieratko tak zistí, že v živote zlihal. Vtedy bude už neskoro a bude hľadať niekoho aby pri ňom niekto aspoň v posledných chvíľach života stál a aby sa o jeho smrti ostatný nedozvedeli iba podľa neznesitelného zápachu z domu.
Pochybujem ale, že niečo nájdeš lebo aj to čo som ti napísal prví krát si prečítal na prd a ani si mi neodpovedal, čo naznačuje niečo o tom aký si slepí.
Odomňa všetko kým sa neprefackáš a nespamätáš
ale tieto vaše hádky
Akym pravom nadavas niekomu, kto sa vyjadri k foru? To forum je tu preto, aby si tu vyjadril svoj nazor kto chce, akym sposobom chce a pise sem to, co je podla neho spravne, alebo pravda. To, ze niekto iny to vnima inak ako ty neznamena, ze jeho nazor je zly. Kazdeho "PRAVDA" je iba subjektivny odraz objektivnej reality. Ty sem tiez pises nazory, ktore nie su podla vela ludi mozno spravne, a kolko z nich ti tu nadava do kok*tov?
Keď je podľa teba, @moore , honenie, ničnerobenie a úspech v práci lepší ako láska, načo zakladáš takéto fórum? Aj keby ti tu každý napísal, že má zmysel hnať sa za láskou, tak by si asi nepovedal "aha" a nezačal zrazu brať lásku ako zmysluplnú. Skrátka je to tvoj názor je aký je a možno časom, keď naozaj zažiješ lásku, tak sa zamyslíš nad tým, aké fórum si to kedysi vlastne založil Potom môžeme debatovať.
a k tvojmu komentaru - prosimta, neser si do huby napises ze tu je forum na to aby si kazdy vyjadril svoj nazor akym sposobom chce a pisal to co je podla neho spravne. podla mna si pica a mala by sa sa zajebat tak jak tam si, co ty na to?
Ak sa lepšie cítiš pri pohľade do zrkadla, keď tu každému vynadáš do píč a kokotov, tak nech sa páči, poslúž si. Keď ti už k tomu lepšiemu pocitu nič nepomáha
A láska stratou času?Keby si to povedali tvoji fotrovci tak by si nebol.
je už jedno na akú lásku si myslel,ale láska medzi dvomi ľudmi nie je stratou času.ale to dokáže povedať len niekto,kto nevie čo je láska a nevie čo znamená niekoho ľúbiť.
Keď niekoho máš a ľúbiš ho tak si uvedomíš,že všetky veci,ktoré nezdieľaš s danou osobou tak tie sú stratou času...