nie je otravné písať stále prvá chalanovi čo sa mi strašne páči ? nemyslím tým že mu píšem každý deň. len on je taký niekedy nekomunikativny a ja mám pocit že mu leziem stým na nervy, pretože on mi už vobec nenapíše prvý ... diki za rady dopredu
Možno ho nezaujímaš, a možno je len málo komunikatívny typ.
Aj ja som si už veľakrát písal s babami, čo nikdy nenapísali prvé, odpovedali dosť krátko, ale vždy sme sa dobre bavili a výborne sme si rozumeli.
Pointa je tá, že mi ti ťažko poradíme, keď ani jedného z vás nepoznáme.
Ale máš plus za to, že si ako baba ochotná písať prvá. Niektoré majú také zastaralé predstavy, že to smie len muž, a keď sa neozve, tak plačú že prečo si ich nevšíma
@siassa70 ak je introvert kludne mu píš hlavne je dobré ak sa ti stým prizná ale ak je taký otvorený a spoločenský a ktebe píše práve hentak tak asi radšej nie :/ a čakať kedy by napísal
no ja som mala pocit ked mi písal, že sa o mna zaujíma, no potom zrazu prestal so všetkým. on je občas taký že trochu sa rozpíše, ale potom odpoveda iba jedným slovom.@adka25
tak pre mňa je napr. písomná komunikácia poväčšine strašne vyčerpávajúca a jednoducho musím mať náladu, aby som odpísala, alebo aby som si zvládla písať s niekým sieť správ. choďte keď tak von. a hlavne to tak nerieš. úplne zbytočne sa upínaš na niekoho, len preto, že ti padol do oka.
tak ak ho poznas i z real zivota trochu tak vies odhadnut ci je komunikativny alebo trosku taky hanblivejsi, ale myslim ze keby aj bol tak ked mu pises prva by sa trochu aspon cez internet osmelil
@ps102 niekedy to nie je len o tom, že si baby myslia, že chalan by mal napísať prvý, ale aj o tom, že niektoré baby nie sú až také sebavedomé, aby sa chalanovi ozvali prvé a vkuse im behá hlavou len myšlienka, že čo ak ich ten chalan nechce a bude to trápne, alebo či nie sú doterné
Vieš ako....Tieto všetky tvoje otázky a obavy sú len tvojimi domnienkami. Stanovisko toho chalana nepoznáme, takže ťažko súdiť, aká je pravda. Na svoje správanie môže mať milión dôvodov. Najlepšie by bolo začať sa s ním stretávať dakde vonku. Niektorí ľudia sú naživo v pohode, i keď komunikácia s nimi cez chat je o ničom. Ak to nejde a v terajšej pozícií sa cítiš nepríjemne, tak s ňou sekni. On sa ozve aj sám, ak bude chcieť. Ešte stále je tu možnosť, že svoju pozornosť upriamuješ na niekoho veľmi zidealizovaného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj ja som si už veľakrát písal s babami, čo nikdy nenapísali prvé, odpovedali dosť krátko, ale vždy sme sa dobre bavili a výborne sme si rozumeli.
Pointa je tá, že mi ti ťažko poradíme, keď ani jedného z vás nepoznáme.
Ale máš plus za to, že si ako baba ochotná písať prvá. Niektoré majú také zastaralé predstavy, že to smie len muž, a keď sa neozve, tak plačú že prečo si ich nevšíma