@2 hej a ty mas 20,tak aspon povedz do 25 ked uz,trapas
no proste vysvetli mi,povedz mu ze ta to nebavi,ze ho milujes,nech ti doveruje proste,bez dvoery to nejde, a tak..milymi slovami skus.ak to nepojde milo,tak facky ale nie
@holyknight nie moja mama sa nepodoba na tvoju , ktora pravdepodobne vela chlastala a kurvila sa , potom sa cudovala ze sa jej narodil degenerovany mamrd , ktory si komplex z maleho kokotka a zlych vztahov s okolim riesi "zmysluplnym" komentovanim niecoho , o com hovno je a to tym najtrapnejsim sposobom . Zalez prosim ta naspet do stohu slamy kar , tu vypustas nejake slova ale z papule ti je len hovna citit ...
@9 pojebaný sukyn syn choď do piče materinej naspäť, tvoja mater skapala od laku keď porodila takého špatného feťáckeho kokota...zasran pojebaný keby ťa stretnem tak ťa berie sanitka to ti garantujem
@holyknight bla bla , huste reci , silak velky uplne si uzasny . A moja maminka je tuto vedla v izbycke a je rada ze jej syn nieje taky pridrbany ako ty .
Darmo sa tu vyhrazas , skludni hormon tie steroidy ti asi pekne lezu na mozog . Aj by som ti nieco napisal nato co by si mi spravil ale nepotrebujem sa tu ukazovat ako poniektory ...
Ja osobne by som si nenechala aby ma priateľ neustále kontroloval. Buď mu to vysvetlíš, že ti to vadí, nie si predsa jeho majetok, alebo mu dáš najavo, že pokiaľ s tým neprestaneš tak to ukončíš..
Veľakrát takéto spočiatku "nevinné" kontrolovanie prejde do neustáleho tyranizovania. Nechcem zveličovať, ale dávaj si pozor
@nzch oka oka sak ja som kludny , priznavam prehnal som to , teraz si tu nasypem popola na hlavu kolko len chcete , ale radost z toho ze holyknight skocil z birdzom ( aj ked pochybujem ze sa uz nevrati ) mi nikdo neskazi
@nzch ale ja som sa uplne kontroloval ked som mu pisal , nezvyknem sa rozculovat nad takymi ako on , ale ked uz chce niekoho zacat odpalkovavat nech pocita s tym ze mu to aj niekdo vrati , tot vse nebudem vulgarny dokym sa nenajde zasa clovek ktoremu sa inak , ako takymito recami nebude dat nieco povedat
@nzch zacal prvy a ja som sa mu nemal zaco ospravedlnovat a rozpravat sa s nim inak ako takto nieje mozne , mozno som tu stratil svoju tvar ze ma niektory budu povazovat za decko , alebo za niekoho hlupeho kdo sa necha vtiahnut do takych rozhovorom s primitivom ako je on , ale je mi to ukradnute , povedal som mu co si myslim v jedinom jazyku ktoremu rozumie , aj ked ma to trosku mrzi , stojim si za kazdym slovom aj nadavkou , ktoru som mu povedal , nemienim si brat servitky a inteligentne vystupovat , pred niekym kto by nato aj tak zareagoval vulgarnostou , alebo inou sprostostou , kazdemu co jeho jest . Ja sa viem aj ospravedlnit , alebo zmenit nazor tak nech si mysli kdo chce co chce na tohoto cloveka co vidi len seba nemienim brat ohlady nech uz pri tom vyzeram akokolvek primitivne . Mne velmi nezalezi na tom co si o mne mysli interaktivna komunita a myslim ze priatelia , na ktorych nazore mi zalezi ma koly tomu neodsudia pretoze vedia aky som a co ma k tomu viedlo . Takze tak , uz som tu z toho spravil dost offtopis , ale slecne co zalozila diskusiu som to vynahradil a dufam ze som jej aj pomohol tym co sme si napisali v ts , takze nejake extra zly pocit z toho nemam ... oka toto je hadam vsetko co som k tomu este chcel povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@holyknight Uplne k veci myslienka hodna teba ....
no proste vysvetli mi,povedz mu ze ta to nebavi,ze ho milujes,nech ti doveruje proste,bez dvoery to nejde, a tak..milymi slovami skus.ak to nepojde milo,tak facky ale nie
Darmo sa tu vyhrazas , skludni hormon tie steroidy ti asi pekne lezu na mozog . Aj by som ti nieco napisal nato co by si mi spravil ale nepotrebujem sa tu ukazovat ako poniektory ...
Veľakrát takéto spočiatku "nevinné" kontrolovanie prejde do neustáleho tyranizovania. Nechcem zveličovať, ale dávaj si pozor
skus sa s nim rozumne porozpravat a jemne mu to vysvetlit (laska je o dovere a tak dalej). ked je normalny, tak to pochopi. ked nie, kasli na neho.