ako nic v zlom...ale napr.ja zakazdym ako pridem k svojmu frajerovi,nech som oblecena hociako..aj v starych veciach jemu vzdy stoji ...ako ja sa robim ze nic nevidim,ale ked mne je to smiesne..a aj na spluziakoch som si vsimla ze ked okolo nich prejde ni
toto si clovek moze len namyslat. Staci aby si ho nedal ôdo klpka" ale dal si ho smerom hore slipy to pridrzia a uz to moze vyzerat ako mu stoji ale to tak nie je . A je to overene. A zasa neverim tomu, zeby sa len tak niekomu dokazal tak rychlo vspruzit co tam ma niekto strunu? A pokial je to tvoj frajer tak mozes byt len a len spokojna
a nie vzdy to musi byt od vzrusenia... ja som zistil, ze ked som v skole na druhom poschodi, tak sa mi postavi vacsinou, lebo tam je iny tlak ako na prizemi
a inak pokiaľ nemá nejakého 20 centimetrového tak to pod vrstvou oblečenia rozoznáš len veľmi ťažko... To že občas niečo vypúča hned neznamená že stojí
Boooze ja ked si spomeniem na to jak sme take tri roky dozadu vzdy cumeli profakovi medzi nohy a mysleli si ze mu stoji a nikdy mu nestal!! teraz sa na tom uz smejeme je absolutne od veci kukat sa ci stoji nestojii omfg je to fake mala trinaastka nechaape co sa deje ked sa chlapcowi postawi
ti jeb3? jak by to mohla byt ona nejake male decko co prislo do puberty a zistilo ze fuha, existuje aj svet iny ako panenky takze no comment... vyrasties pochopis, a ked nie, tak smola no
@0 z toho tvojho komentu mi prídeš strašne namyslená na to ako vyzeráš........ až taká krásna že by z teba boli všetci chalani totálne na mäkko byť nemôžeš......... a isto sa tvojmu frajerovi zakaždým nepostaví z teba ........ si predstav že ste spolu pol dňa....tak jemu akože bude stáť pol dňa?? dosť od veci nemyslíš??? ........ trápna téma ....tak ako jej autorka.......
no trapne to nieje, urcite nie, v urcitej spolocnosti by to bolo faux paux (fó pá) ale inac bezne nie, muzes byt praveze polichotena... a chalan sa nema za co hambit, je to ludska a normalna reakcia...
neviem ake to boli cisla..ale za prve...to ze niekto vazi 59 a je chudy je podla man normalne..lebo svaly su tazsie ako tuk ..po druhe..nie som dievca co prislo do puberty,pomaly z nej skor odchadzam..za tretie..to s tym statim cley den...haha,ja som nemyslela ze pridem a drb bude v pozore..ale ze pridem..on je rad ze pridem a ide to hore ..potom si zvykne a ide dolu zas...potom neviem co tu boli za dristy..jaaj..ta foto...omg,nepoznate upravene fotky?...a ze fake..kto si mysli ze je to fake nech si mysli.je to udalost ktoru zazivam,tak preto som to sem dala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
chalani sú zdraví a preto sa im postaví pipík, keď vidia niekoho kto ich zaujme...boože
no hej teplaky, kratase, pyzamove gate a pod na takych to je vidno veru
fajna téma
LOL!!!!
a nie vzdy to musi byt od vzrusenia... ja som zistil, ze ked som v skole na druhom poschodi, tak sa mi postavi vacsinou, lebo tam je iny tlak ako na prizemi
a inak pokiaľ nemá nejakého 20 centimetrového tak to pod vrstvou oblečenia rozoznáš len veľmi ťažko... To že občas niečo vypúča hned neznamená že stojí
za take straaaaasne vtipne