ja zase kontrolujem notebook.. zatial nic podozriveho. inac ked sme pri tom 1. aprili, tak myslim ze dneska by mal zautocit ten cerv, co bol tolko krat spominany. to som zvedavy, co to ma akoze spravit
Ty vole Vy ste ale fakt na smiech kedy vás tie kontroly prestanú baviť, to neviem čo máte v tých hardiskoch nejaký malý prenosný pentagon že to musíte toľko chrániť
Včera akurát brat formátoval a preinštalovával celý komp, takže všetky svoje veci mám uložené na DVD-čkach. Takže nech len ten vírus príde, mna nenasere
@7 keď vieš o prichádzajúcich/odchádzajúcich dátach a niesi úplný truhlík tak veľmi rýchlo zistíš, že niečo nieje v poriadku
a ruku na srdce: kto z vás mal niekedy výstrahu od antiviru? ja možno dva krát za posledné 3 roky a aj to na nejakej stránke typu: young.teen.anal.harcore.penetration.com
rad by som vas upozornil ze viri nie su nieco nadpozemske co vie samo uvazovat a prisposobovat sa, prenasat sa vzduchom a podlahou a vodou a neviem cim,, su len tak inteligentne ako ludia ktori ich programovali, mne je az do placu ked si pomyslim ze 70%internetovej populacie si mysli ze im virus moze "pokazit" pocitac, MOHOL BY KEBY bol tak naprogramovany tak ze by zamerne zvysoval vykon az za hranicu unosnosti vtedy by sa na par typoch velmi nekvalitnych pocitacoch mohlo stat ze by daco vyhorelo, ale inak virus hardware poskodit NEMOZE! (pocitace nekazia virusy, pocitace kazia neskuseny useri)
milujem ludi co mi tvrdia: "nejde to lebo je tam virus", "pokazil to virus", a najlepsie: "vyhodilo to nejaku tabulku, urcite je tam virus"
Najhorsia mozna vec ktoru vam virus MOZE urobit je odcudzenie vasej (internetovej) identity, vymazanie vasich dat (foto z dovolenky, rocnikova praca, hudba atd..." pripadne prevziatie kontroly nad vasimi internetovými aktivitami z ktorých by som vypichol najmä internet banking (tu uz to zacina byt nebepecne),, ale tymto siahhodlhym komentom som chcel potvrdit nadpis (nie je virus ako virus) a povedat ze nie vsetko co antivirak oznaci za "potencialnu hrozbu" je virus, a netreba z toho robit taku paniku
@pznt Asi naj je spraviť zálohu OS kým je nanovonainštalovaný z naformátovaného pevného disku a hneď tam dať poriadny antivirák , a new firewall ... ten firewall by som si mal aj ja ale tak dám si ho až po novom preinstall. OS !!! - inak súhlasíš s tým čo som napísal ???
ja uz radsej nepouzivam ziadny antivir ani firewall
cely pc ide bez toho lepsie a stabilnejsie
nastvalo ma ked som nahodu objavil jeden virus rucne ked som pozeral procesy,zapol som zobrazenie skrytych suborov a uz som aj videl ze sa kopiruje na flashky no nijaky antivirus ho este nepoznal zacali na to hukat po par tyzdnoch a to som ich aktualizoval kazdy den
odvtedy sa spolieham len na seba a nie na antivirusy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale bodaj by dokafral pokec
a ruku na srdce: kto z vás mal niekedy výstrahu od antiviru? ja možno dva krát za posledné 3 roky a aj to na nejakej stránke typu: young.teen.anal.harcore.penetration.com
Ak chodis do svojho PC sam, tak si to mozno ustrazis, ale ak tam chodi cela rodina... no neviem, neviem, ako to dopadne.
Musis sa popalit, aby si bol opatrnejsi...
milujem ludi co mi tvrdia: "nejde to lebo je tam virus", "pokazil to virus", a najlepsie: "vyhodilo to nejaku tabulku, urcite je tam virus"
Najhorsia mozna vec ktoru vam virus MOZE urobit je odcudzenie vasej (internetovej) identity, vymazanie vasich dat (foto z dovolenky, rocnikova praca, hudba atd..." pripadne prevziatie kontroly nad vasimi internetovými aktivitami z ktorých by som vypichol najmä internet banking (tu uz to zacina byt nebepecne),, ale tymto siahhodlhym komentom som chcel potvrdit nadpis (nie je virus ako virus) a povedat ze nie vsetko co antivirak oznaci za "potencialnu hrozbu" je virus, a netreba z toho robit taku paniku
Zasada je mat viac zaloh, ale nie na tom istom HDD...
cely pc ide bez toho lepsie a stabilnejsie
nastvalo ma ked som nahodu objavil jeden virus rucne ked som pozeral procesy,zapol som zobrazenie skrytych suborov a uz som aj videl ze sa kopiruje na flashky no nijaky antivirus ho este nepoznal zacali na to hukat po par tyzdnoch a to som ich aktualizoval kazdy den
odvtedy sa spolieham len na seba a nie na antivirusy