zdravicko ludkovia...mam taky mensi dotaz ze: nemam 45 kil, nie som blondina, nemam IQ 34 a neviem chodit na opatkoch... preco chalani idu len na vyssie menovane dievcata? co im mozu dat? ja priatela mam, ale aj tak by ma to zaujimalo...
da sa povedat,ze vsetko,co si napisala hore je proti mojim idealom bab...
...ked mi baba ,ktora ma 165+cm(inu velkost v okoli kamosiek asi nemam) ze chce schudnut z cca.60kg,tak ma chytaju nasilne sklony...takze pekna postavicka,ale odtial potial....radsej mam baby zo zenskymi krivkami,nie tie,kde vidno kosti.....
netusim, ci ti to pomoze zmenit pohlad na vec, ale pozri:kazdy chalan sa otoci za babou ako si menovala...pretoze je pekna...no a co???aj my baby to iste robyme...nie?neotocis sa na ulici za chalanom, ktory ma peknu postavu aj v tvari je zlaty?,,,ale kazdy chalan by urcite radsej chodil z babou , ktorej ma co povedat, ktora si snmi pokeca a tak...a ked su chalani, ktorych zaujima iba postava, vyzor a nic ine, tak tych mozes mat v pazi!!!a ked ich tam nemas, potom by si mala porozmyslat nad tym, co ti taky chalan moze dat...(okrem ....)...hm?takze to neries!aj tak mas chalan, tak co?? papa
JA newiem, ale nemam pocit , ze by xalanui leteli len na take baby ako si menovala....teda aspon ti, ktorych poznam!Myslim, ze ocenia skor inteligenciu a vlastny nazor ako blond vlasy a "dokonalu" postavicku!a xalani, ktorym ide IBA o vyzor zas nejak extra nezaujimaju mna...teba hej?
Raz mi kamarat povedat po tom, ked sme stretli take barbiny spoluziacky v meste a ja som ich okomentoval, ze radsej by chodil s peknou, ale hlupou ako s takou, co sa s nou da aj porozpravat. Ja toho nazoru nie som. A dobra komunikacia je lepsia ako umele riasy, nie???
komunikácia je základ!!! pozrite, keby sme to nevedeli, tak neexistujú tak birdzovské vzťahy ako teraz
vážne, vy neviete, či nemám pehy, 333kíl , rovnako ako ja neviem o vás a vašom vzhľade...ale to je nepodstatné!hlavne, že si rozumieme!!!
aj ja so mtoho názoru, že nie je dôležité ako partner vyzerá viac ako to ako zmýšľa, no ale mám rada ak sa vnútorná krása rovná tej vonkajšiej predsa len!záleží na výzore...ale stalo sa mi, že som sa zaľúbila a vôbec ma ten chalan nepriťahoval, zaľúbila som sa do jeho myšlienok...trošku čudné ale bolo to celkom pekné
ja nie som blondina,nemam 45kg,sice na opatkoch viem chodit..chalana mam,ale pritom po mne chalani iduuuu..podla mna zalezi viac na vnutornej krase a na tom,aka si..zabavna,vesela,usmiata,vtipna....a tak....
No ja si myslim ze najlepsia kombinacia je hore uvedena krasna babinka+inteligencia a zabavna a vtipna a atk. A chcem podotknut ze neviem preco si kazda baba mysli ze pekna blondinka tipu barbie musi byt blba a mat iq34 ked taka barbie ide poulici vidite len jej vonkajsiu krasu ale vobec nic o nej neviete aka je vo vnutri a us zacnete ojebavat a pritom keby ste ju spoznali mozno zistite ze je prima holka mohli by ste sa ako niekedy na to pozriet aj s ineho hladiska ale isteze su aj sproste kravi barbiny typu hore s iq34 ale nemusi taka byt kazda preco nas hadzete do jedneho vreca???
poobzerajte sa po vašom okolí...áno aj ja vidím krásnych ľudi, takmer dokonalých,no nepoznáme ich vnútro...tak nemôžme o niekom povedať, že je dokonalý, nepoznáme ho komlexne...a je 100% pravda, že si ľudí, ktorých máme radi skrášľujeme...to už je iná záležitosť... a v prvom rade!musíme sa páčiť sami sebe!a byť spokojní sami so sebou, len tak to môžme očakávať od iných...len vtedy sme dokonalí my rovnako ako sú dokonalí oni
myslim ze to je jak z autom prides zo skodou tak ziadna slava, ale prid na mercedesi a ludia sa obzru a urcite si vsimanu aj teba .takze je to urcita trofej ze nie si medzi kamaratami debilko
ale vazne, existuju ludia, co dobre vyzeraju a aj su fajn, nieco maju aj v hlave, su vtipni, mili... a su aj barbiny, ktorych najvacsi problem je ich zlomeny necht a lak na nechty im neladi s topankami...
ale to vnutorne je v kazdom pripade dolezitejsie...
akože pozname také typy pri kt sa pýtam prečo aspon raz nemožem vlastnit brokovnicu.. bo ma unavuju keci - ten lak čo maš teraz je bohovsky.. jej aj ty si si to všimla ale ten odtien ružovej mi nesadne k mojej košielke takže si to prefarbím na silno ružovu.. hmmmmm hmmmmmmm.. tak a pozorovat taketoh vykvety pri športe je zahravanie sa s vlastnou psichikou.. takže podla mna jedno či chalan či baba.. mali by vedet zaujat trošku viac jak zadkom a vreckovkami v podprsenke aby vyzerali že tam neco maju.. bo ked taketo typi otvoria usta nečakam že ta veta bude mat nejaku myšlienku..radšej stopnem bo budem mat velku žilu na čele
toto mam ako chapat? chudačik monitor.. tak ae povec že nemam pravdu.. že to neni strašne led su take pipule na svete ktore potrebuju navod na tanga aby vedeli kam ide pasik..
no pravda je, ze moj monitor je vazne chudacik minule som si vypocula taku debatu...budem citovat...cica a co si ty s tymi vlaskami robis, hm moja? sak jake ich mas ty dobre teraz s tym ruzovym trickom...(teraz odpoveda "cica") to nie je ruzove! som pobehala cele mesto, aby som zohnala cyklamenove a ty povies, ze ruzove...(teraz zas prva slepica) no myslela som, ze sa ti ten uces hodi k tomu vystrihu, ale mas pravdu, je
to cyklamenove tricko... (cica hystericky zareve) vidis to????!!!! mne sa zlomil tento necht!!!... toto som uz musela ist od nich dalej, lebo som sa sulala
ja poznam jednu babu a to je takato hus, ale ako sa patri "se vsym vsudy"...ked tak dobehne a poznamena, ze ale ten opasok sa ti velmi nehodi k nausnickam, moja...to ide vyletiet k stropu
nahodou ja poznam jednu blondinku moju spoluziacku a super babu..je asi najkrajsia z triedy a zaroven strasne sympaticka a vsetci chalani po nej skoro iidu ale mozem vam povedat ze je to jedna z najskromnejsich bab ktore poznam......a keby ste ju mozno videli kdesi na ulici tak si pomylite no boooze ta musi byt namyslena....ale je to super osobka a ja ju moc lubkam a vie aj na podpatkoch chodit..ma blond vlasky a kolo tych 45kil..
chalani chodia s blondinkami a zenia sa s brunetkami....alebo tak nejako som to citala....poviem vam mala som rozne farby vlasov...povod blond...ale co mas v hlave sa rata...i ked na to pride okolie neskor...
Mna by to tiez zaujimalo. Najlepsie na tomje, ze kazdy chlap tvrdi, ze by nechcel nic mat s nejakou barby, ze im sa pacia prirodzene baby srsiace humorom a dobrou naladou. Ale len co prejde okolo nejaka taka uz vyssie spominana lady, slintaju ako psy. Nic ve zlym, chlapci. Ja netvrdim, ze ked okolo mna prejde pekny chlap, ze pozeram do zeme, ale aspon necumim tak okato. Mozno si to velmi pripustam, ale fakt mi to ide na nervy!
Niesom, blondína, nemám 45 kíl (dokonca ani 55 ) IQ skoro 130 a aj tak po mne chalani idú....lebo to nieje len o tých vlastostiach čo si povedala. Síce vačšina chalanov sa za takými na ulici obzrie...Ale to je predsa normálne!A baby ked vidia nejaké takého typu, povedia si že to musia byť namyslené husičky....No niekedy to tak aj je ked ich spoznáte bližšie...Ale to už je na chalanoch s kým chodia, nie? Ked im vyhovuje pipka čo sa zaujíma iba o módu či zlomené nechty, je to ich vec Ale na svete chodí tolko báb, ktoré stoja za to aby mali chalana....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
...ked mi baba ,ktora ma 165+cm(inu velkost v okoli kamosiek asi nemam) ze chce schudnut z cca.60kg,tak ma chytaju nasilne sklony...takze pekna postavicka,ale odtial potial....radsej mam baby zo zenskymi krivkami,nie tie,kde vidno kosti.....
...blondiny velmo nepreferujem,skorej hnedooke brunety(ale tmavovlase).....
..IQ..pokial sa s nimi neda bavit o beznych veciacha tak pardon,ale to nemusim....
..a to ci vie alebo nevie chodit na opetkoch ma nezaujima....
mozno som sa trochu rozpisal,ale nekamenujte ma za to...
len by nemala byt vyslovene blba alebo skareda (skareda myslim akoze Quasimodo)...
opatky ma kazdy chlap v pici (jaky paradox)...
a konieckoncov na farbe vlasov vobec nezalezi...
vážne, vy neviete, či nemám pehy, 333kíl , rovnako ako ja neviem o vás a vašom vzhľade...ale to je nepodstatné!hlavne, že si rozumieme!!!
aj ja so mtoho názoru, že nie je dôležité ako partner vyzerá viac ako to ako zmýšľa, no ale mám rada ak sa vnútorná krása rovná tej vonkajšiej predsa len!záleží na výzore...ale stalo sa mi, že som sa zaľúbila a vôbec ma ten chalan nepriťahoval, zaľúbila som sa do jeho myšlienok...trošku čudné ale bolo to celkom pekné
´´U zien hladam len vnutornu krasu....ked som dnu..nadhera´´---
sorry za perverznost,ale ten vtip som si nejak zapametal...
poobzerajte sa po vašom okolí...áno aj ja vidím krásnych ľudi, takmer dokonalých,no nepoznáme ich vnútro...tak nemôžme o niekom povedať, že je dokonalý, nepoznáme ho komlexne...a je 100% pravda, že si ľudí, ktorých máme radi skrášľujeme...to už je iná záležitosť... a v prvom rade!musíme sa páčiť sami sebe!a byť spokojní sami so sebou, len tak to môžme očakávať od iných...len vtedy sme dokonalí my rovnako ako sú dokonalí oni
ale vazne, existuju ludia, co dobre vyzeraju a aj su fajn, nieco maju aj v hlave, su vtipni, mili... a su aj barbiny, ktorych najvacsi problem je ich zlomeny necht a lak na nechty im neladi s topankami...
ale to vnutorne je v kazdom pripade dolezitejsie...
to cyklamenove tricko... (cica hystericky zareve) vidis to????!!!! mne sa zlomil tento necht!!!... toto som uz musela ist od nich dalej, lebo som sa sulala
ja poznam jednu babu a to je takato hus, ale ako sa patri "se vsym vsudy"...ked tak dobehne a poznamena, ze ale ten opasok sa ti velmi nehodi k nausnickam, moja...to ide vyletiet k stropu