Tak napriklad v skole...za celych 9 rokov som v triede nezapadla,neznasali ma a odstrkovali ma,nadavali mi a robili zle...teraz sa bojim nastupu na strednu co ked to tam bude tak isto?
Teraz máš perfektnú rpíležitosť niečo s tým spraviť. Všetci tam začínate od nuly, tak buď sama sebou a iste si nájdeš kamošov. Len sa prosím ťa nezníž k tomu, že sa zmeníš, len aby si zapadla. To by nebolo pre teba dobré a ďalej by si sa trápila, že tvoje skutočné ja nechce nikto prijať.
A ja ako večný optimista ešte musím povedať, že ak by si aj náhodou nezapadla, stredná trvá len 4 roky a nie 9
no mohol by som ti napisat, ze uz si si zvykla. urcite mas dakych kamaratov a zasa na strednej je to inak. jednoducho byt sam sebou to je dolezite.
Vsak uvisi ako to bude na strednej tam ta urcite budu mat radi. Ani mna nemali dako radi. Aha aky hibrit to bolo prve co povedali a behom 3 mesiacov si ma oblubili. nemali inu monost
Presne tak! Teraz sa musíš schopiť a niečo so sebou spraviť ale nezabúdaj! Nikdy sa nepretvaruj! Buď sama sebou a nikdy nikomu neklam lebo sa ti to potom vypomstí! A uvidíš že to bude dobré. Prvé dni budú určite ťažké ale ty sa neboj a rozprávaj sa s každým aj s tým koho nepoznáš pretože nebudeš sama ktorá nebude nikoho poznať. Držím palce!
na strednej si najdes kamosov..ja som bol na zakladke rovnaky/no mal som jedneho kamosa/...a na strednej to bolo super...nic prehnane ale ani nic zle ...som spokojny ..ale aj tak som rad ze som uz aj strednu skoncil napriek tomu ze to boli naj casy ake moze mat mlady clovek
tak to bolo fakt skaredee od tvojich byvalych spoluziakov... ale neboj...na strednej to je inee...vlastna skusenost...ja som mala k tomu este aj nevyhodu pretoze polka mojej novej triedy sa poznala uz asi 5 rokov...ale zvladla som to nebooj na strednej je to fakt inee len sa nepretvaruj...ok??
Ani ja som nebola oblubena. Mala som len dve kamaratky s ktorymi som prezivala dospievanie. A ako som nastupila na strednu vsetko bolo nove a ine aj ludia. Potom som pochopila ze nemusis byt oblubeny aby si bol, stastny . Staci mat par dobrych priatelov . Ver mi oblubenost je len povrchna trapna zalezitost . Neskor zalezi uz len na skutocnych vztahoch a ich rozvijani .
ja som sa na ZS strasne hambila chalanov... keĎ si teraz na strednej spomeniem na to, ked som takmer medzi samimi chlapčiskami poriadne sa zasmejem.
na strednej sa zmení každý takze si myslim ze sa nemusim bať ci ta prijmu len bud sama sebou a na nic sa nehraj a uvidis ze ti bude super a budes aj oblubena
na strednej sa skus uvolnit rob co ces ostatnych si nevsimaj ,niekedy vykrikuj a tak aby si mysleli spoluziaci ze si v poho a bud priatelska aj ked sa strapnis niekedy zabudni na to-
oo tiez amam taky problem cely sk.rok som s babami v triede vychadzala ale na konci to bolo hrozne... proste vraveli o mne ze som namyslena a jedna baba mi to povedla a do oci a ostatne sa smilai ked som sa spytala kamarata ze ci osm namyslena ale nech pove pravdu povedal zenie...vlastne mam vela kamaratov..ale babby v nasej triede ani ne...okey tak 4 kamosky tam mam z 12....jasne urobila somaj ja nejake chyby...ale toto bolo moc krute...akoze uz sa aj rozpravam s nimi ale dost ma klamuu... aj ma to sot mrzii lebo sedem rokov sme spolu vychadzali paraadne...hmm uz aby osm sla na strednuu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ja ako večný optimista ešte musím povedať, že ak by si aj náhodou nezapadla, stredná trvá len 4 roky a nie 9
Vsak uvisi ako to bude na strednej tam ta urcite budu mat radi. Ani mna nemali dako radi. Aha aky hibrit to bolo prve co povedali a behom 3 mesiacov si ma oblubili. nemali inu monost
ale na strednej sú iní ľudia, uvidíš, bude to dobre samozrejme, tak sa tiež nájde pár primitívov, ale zapadneš
na strednej sa zmení každý takze si myslim ze sa nemusim bať ci ta prijmu len bud sama sebou a na nic sa nehraj a uvidis ze ti bude super a budes aj oblubena