path of exile ale nejak sa mi nechcelo uz grindovat mapy potom..
Alebo adventures of van helsing abo jak sa to vola, tiez celkom zabavna hack and slash
kedže ťa bavilo Diablo tak by som ti odporučila asi čokolvek od Blizardu starcraft aj keď sa tu Diablu moc nepodobá , ale je to fajn..potom mi ešte napadá Tera...
@emper fuuu to takto kocka radi ? ta Tera bude pravdepodobne MMO - online svet nie ? Take moc nechcem ako WoW. ceknem niaky gameplayy a uvidim. Dakujem za typ aj tebe @brass za van helsinga
@pandee skús Drakensang, Path of Exile.. Drakensang je online v prehliadači kľudne môžeš hrať ale mňa to moc nebavilo dal som len asi 15lvl maximalne.. lebo tam len furt dookola také to zabijanie a levlenie vkuse a arenky ja rád MMO kde objavujem krajinu alebo kecám s peknými charactermi
A Path of Exile môžeš stiahnuť na steame free sa mi zdá a hrať
@emper ty hras asi na gameforge serveroch ze? (eu)
ale ak by si hrala na enmasse (na) tak som na Mount Tyrannas Elin Slayer Zahi.X by sme mohli skocit na gulovacku xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo adventures of van helsing abo jak sa to vola, tiez celkom zabavna hack and slash
sme to aj hrali s @etelnair -om, kym sme zase nepresedlali obaja na rum akosi simultanne
dragon age origins + datadisk awakening
dragon age 2
titan quest + datadisk immortal throne
dungeon siege + datadisk legends of arrana
dungeon siege 2 + datadisk broken world
dungeon siege 3
loki
sacred + sacred gold + datadisk underworld
sacred 2 + datadisk ice and blood
je toho vela
Ja si nato snáď nájdem viac času konečne zas.
@pandee skús Drakensang, Path of Exile.. Drakensang je online v prehliadači kľudne môžeš hrať ale mňa to moc nebavilo dal som len asi 15lvl maximalne.. lebo tam len furt dookola také to zabijanie a levlenie vkuse a arenky ja rád MMO kde objavujem krajinu alebo kecám s peknými charactermi
A Path of Exile môžeš stiahnuť na steame free sa mi zdá a hrať
ale ak by si hrala na enmasse (na) tak som na Mount Tyrannas Elin Slayer Zahi.X by sme mohli skocit na gulovacku xD
@18 dohodnime sa, že Diablo a Baldurs Gate nebudeme dávať do rovnakej RPG kategórie, dobre? (obdobne s DA )