Ludia toto nie ne nic nove, kazdy to uz aspon raz citil. Asi by som mala napisat, ze ide o chalana. Citim sa ako blba. Viete my sme kamosi taki nie prilis blizki. Ja som sa vsak do neho totalne boxla. Stale myslim len na neho. Urcite si viete predstavit,
pozname to asi fakt vsetci a fakt niet inej rady ako nechat to preboliet...zatial stretnes niekoho mozno rovnako dobreho kto ta ovsem bude chciet a lubit a budes stastna aj ty...drzim palce a hlavu hore
Odpoved je celkom jednoducha. Pokial tvoje city nevidu napovrch stale tam budu. Jednoducho by si mu mala povedat co citis. Bude to bolestive. je velka moznost ta odmietne, ale inak svojim citom nikdy nebudes schopna dat zbohom pretoze v nasich srdiach ostala jedna vec z pandorinej skrinky a to nadej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Skus tak najst niekoho este lepsieho ako je on... ak ma babu a je s nou spokojny, tak nie je sanca starat sa do nich...
A hudba je nahodou tiez dobra