Napadlo ma ze ak ma niekto nejaku prestavu o niecom novom, alebo o novom vylepseni co sa este nevynaslo ale nieco realne. Teraz ma nenapada priklad ale ak ma napadne tak ho sem dam
jasné, že mám ale prečo by som ti to mal hovoriť? aby si mi ukradol nápad , keď už vravíme o veciach, ktoré nik ešte nevymyslel? To nedáva troška logiku
Ceruzka na obočie pre plavovlásky; spôsob, ako využiť väčšiu časť solárnej energie; lieky bez vedľajších účinkov umožňujúce normálne fungovanie pri troch hodinách spánku; poriadna koncepcia vzdelávacieho systému; bezdrôtový dotykový monitor, kt. vonia a šuští ako papier, pozostávajúci z ultratenkých vrstiev, ktorými možno listovať, inteligentný spellcheck rozoznávajúci pády a spisovné predložkové väzby, MHD odklonená mimo ostatnej dopravy na nadzemné/podzemné dráhy... aby som citoval istu userku
@narazuvzdornaa ach ta tvoja vsadepritomna anglovencina... ale hej, je to od teba. vybral som to, bo tam je dost dobrych napadov. btw. dobra pamat, kebyze niekto skopiruje moj stary koment, v zivote by som na to neprisiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov