@andry .. chcem neico energicke .. nieco meirne oldschool ale 60"s .. povedz daku akpelu ench to ceknem ... lebo bolo to plodne obdobie ale nvm ci yb sa ot hodilo an nejaku akciu
@3mm beatles, rolling stones, kinks, who, iggy pop, ramones, the hollies - ale toto musí človek asi naozaj počúvať
a z tých novších, čo by sa ti mohlo páčiť skús Subways, Babyshambles, The Libertines, Hives, Strokes, Franz Ferdinand...a veľmi dobrá je Florence and the machine - Kiss with a Fist (neviem ako sa tu vkladajú linky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a mimochodom nenapisal si co vlastne chces
(aj ked asi skoda tej pesnicky)
A inak určite na nete sú odtiaľ niekde pesničky, ale myslím, že hlavne by si mal pozerať teraz mladé "indie - alternative" british kapely.
A skins som nemyslel to hnutie ale to hnutie...
a z tých novších, čo by sa ti mohlo páčiť skús Subways, Babyshambles, The Libertines, Hives, Strokes, Franz Ferdinand...a veľmi dobrá je Florence and the machine - Kiss with a Fist (neviem ako sa tu vkladajú linky)
potom ešte aj na toto by sa možno dalo tancovať...
z iného súdka, ale dalo by sa potencionálne...
klasa, ktorú som počula na každej netechno a neviem jakej párty
potom aj toto ma na jednej párty potešilo
aj toto
a klasa
a tak...
@3mm možno som podávala iba samé bullshity, ktoré ani nevyužiješ, ale tak niečo by sa mohlo páčiť a hodiť..