Za chvíľku mám skúšky, ale keď sa dozvedám veci, že akých tam prijímajú(štastlivci, kockáči , ako ich tam prijímajú (peniažky), test sa musí napísať minimálne na 90 %, tak pomaly strácam aj tú poslednú nádej, ktorá tam bola
@n0win0u njn dík len niekedy aj keď máš vedomosti, tak sa to nemusí podariť, ale MOZE! slovíčko pravdepodobne ma povzbudilo asi najviac z tvojho komentu
@strangelady najesť sa najem rada ale vyspať to neviem treba byť flegmoš... len ja sa tam chcem veľmi dostať....preto mi to nie je až tak jedno, ako ostatné veci Ďakujem si naozaj milá
Ak budeš mať dostatok vedomostí peniaze ti netreba, ale treba tie testovnice fakt vedieť od A po Z a od Z po A, lebo tá hranica dosť každým rokom stúpa.. a na ZL ani nehovorím..
Jeej dakujem, ty si! ja som sice taketo zlozite skusky nemala, ale parkrat som stresovala a kazdy jeden, ktory to zazil, mi proste poradil, nech sa nemucim stresom, lebo je to to najhorsie, co moze byt kedy su tie prijimacky ci co to?
@skingirl94 ja viem....ale 3000 otazok, 8 moznosti, z toho styri vyberu jedna alebo ziadna spravna... od A po Z, Z po A je hardcore ako tí čo to dajú klobúk dole, poctivo! nerátam protekčných
no neviem, ako by som ta podporila, ale ked sa nahodou nedostanes, tak pod k nam na FCHPT
ja som sa tiez nedostala na medicinu a potom sa chemia stala mojou laskou
tak aspon vela stastia a bojuj proti biflam !!!!!!!
@dominika93 mna tiez bavilo a stale bavi ludske telo. chcela som ist aj na biomedicinsku analytiku, ale tam ma tiez nezobrali...
teraz na chemickej zistujem, ze sa s tym da robit aj genetika, genomika, atd.. napr. nasa skola robi vyskum, ze preco sa v mozgoch starych ludi nachadzaju krystaly oxidov zeleza
uplne neviem, na com sa po studiu venovat
pozri sa, uz na tom neovplyvnis nic akurat tvoj vykon takze namiesto zufania sa uc a presvedc samu seba, ze to das, pretoze aj psychicke rozpolozenie zohrava velku ulohu. šup!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no co, uz sa ti zdvihla nadej ?
ja som sa tiez nedostala na medicinu a potom sa chemia stala mojou laskou
tak aspon vela stastia a bojuj proti biflam !!!!!!!
teraz na chemickej zistujem, ze sa s tym da robit aj genetika, genomika, atd.. napr. nasa skola robi vyskum, ze preco sa v mozgoch starych ludi nachadzaju krystaly oxidov zeleza
uplne neviem, na com sa po studiu venovat