Akze ale ma nehorazne vytacaju tie jej vlasy..ja tak neznasam ked ma niekto tak vlasy..a to s tym panelakom..ako LOL konec am zabila inak nieco strasne
38. to hej ti namysleni mestski chlapci co si nahodia hip-hop styl obliekania a recituju texty od KF...alebo tie trapne babenky oblecene v hip-hop style co ine nevedia ako vzdychat nad Egom a spol
ludeeeeeeeee dpc saq ona si robi picu co nevidite??? saq tam total len hadze na emo picoviny dpc myslite ze by sa prestalaa bavit s kamosku len poreto ze byva v oranzovem ci jaqem to baraku??jebe wam???no neee
AKoze.... to je cisty fake.. sak ta baba to nevedela ani poriadne zahrat stale sa ukazovala bokom ku kamere, aby ludia, co to video videli, ze ma fakt nejaku "ofinu", lepsie povedane, haldu vlasov cez oko... A bolo vidiet, ako si vymysla text pocas toho, ako hovori, aby to vyzeralo ako uprimna spoved ale oka no pre pobavenie moze byt
Tak ako ona bola trapna s parodiou na emo tak vy by ste boli s parodiou na hip hop...ale prosim vec nazoru.... a trošku ubohe porovnavat emo s hip hop-om ... ale ved vaš bordel....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale dobre hra to dievca..
Ako dobry foor... emo panelsk ma dostal
Joj,mat tak taketo problemy...by som takymto ludom dal povinnu hodinu smiechu, pretoze si tie emotivne nalady privolavaju samy...
Cisty pripad,pre psychiatra
//my.hip-hop.sk/videos/id_11168/title_moja-spoved
na este raz a spoj si to..
aj u nas zatepluju a mame tam zlte baraky, kks...asi sa prestanem bavit s tymi ludmi co tam byvaju
ale ked ta dievka je tak dobra herecka...
ja im ho len premalujem..
ale ste ma nezobrali vazne vsak???
ja som tak len zabudla dat toto
no bracho, tak ti poviem, ak to natocis,tak respeeekt...čikidap čikidap
ale zase by tazki hihoperi nadavali ze jake trapne, hiphop je ich zivot, cely zmysel zivota a ze ti ktori to natocili su drbnuti
43. tak tak
prve: nos gate tak,ako keby si v nich mal nasrate...
druhe: oslovuj ma len bracho, jasne bracho?..
take daco?
keby si nemala taky nick aky mas,tak nepochopim...ale..pochopila som..
nabuduce sa pozri vyssie aj na dalsie prispevky,oukej?....
a pozdrav na D14...
az som si skoro tortu zhodila na zem
to by bola skoda