LASQA... je to neco tak nadherne..byz zalubeny.. nieco uzasne ste ako v siemom nebi.. koby ste sa vznasali v obaakoch.. no.. ..ekd pride ten den ked sa cely ten vztah pokazi..ste ako chvilku pred smrtou.. najradsej b ste sa zabili.. a zabuli na toto v
od vynecham trapne keci o zlej gramatiky a napisem teraz jednu velku mudrost : keby sa dievcata nezacnu kurvit s chalanmi uz v takom mladom veku tak by sa nic nedojebavalo...ked ste neiktore take jebnute ze nemozte pockat tak vasa chyba...howgh
nauc sa lepsie pisat to by vo vstahu urcite pomohlo.
ja som lasku neprezil zalubeny som bol a viac pisat nejdem. ludia sa ucia na chybach tkaze cim viac chyb tym sa viac naucis nic ineho sa neda poradit. a 3 mesiace nie je naozaj dlha doba
keď si sa za tri mesice stihla zaľúbiť až po uši a rozísť, lebo sa toho toľko posralo, tak to bol vzťah o hovne. Koniec-koncov, čo iné môžem čakať od nevyzretej štrnástky
v 14 rokoch je to rposte len zalubenost....chvilkovy osial a to doslova a dopismena smiley:... vtom veku ti to mozno pride ako nieco uzasne, ale pride aj neico lepsie...a vztah sa kvoli neicomu rozpadnut musel, tak anco to skusat zas, ked ta isat vec pride opet a znici to...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja som lasku neprezil zalubeny som bol a viac pisat nejdem. ludia sa ucia na chybach tkaze cim viac chyb tym sa viac naucis nic ineho sa neda poradit. a 3 mesiace nie je naozaj dlha doba
Nechaj si krásne spomienky a pouč sa na chybách.
Nechaj si čas pre seba a nevyhľadávaj hneď ďalšieho chalana len preto, aby si nebola sama.
Viem, že dievčatá v tvojom veku to tak robia, keď sa s niekým rozídu, hneď musia mať niekoho nového. Čakaj, príde to samo...