Okey. tu je vec. S kamarátkou sa poznáme dosť dlhú dobu, ale iba ako kamaráti. Nikdy som neromýšľal o tom, že by z toho mohlo byť niečo viac. Poslednú dobu som si ju ale nejako začal všímať viac, povedal by som, že je to azda najlepšia kamarátka akú mám..
Pred pár týždňami sme boli v meste oslavovať jej narodeniny. Klasika, oslava potom presun do nejakého klubu... Mali sme pekný pokec azda o všetkom, vtedy som si uvedomil, že si ale sakra rozumieme snáď vo všetkom. Od danej noci som z nej "hotový". Ako túto situáciu riešiť? Povedať jej to a riskovať kamarátsvo alebo to nechať tak? ( podobnú vec som už zažil a neskončila dobre kedže s danou osobou sa už ani nemôžem vidieť)
už s tým máš skúsenosť a nie dobrú... buď kašli na to alebo presne, ako píše @Wewo prípadne skús do toho zapojiť ešte tretiu osobu nech skúsi ona vysondovať, ako to vidí ONA
@obsession to je len o tom, že s tým človek trávi veľa času a otvorili sa jeden druhému zrejme. Takže je to logické.
Btw. Ja by som zatiaľ počkal, neočakával že by z toho mohlo niečo byť, a ak sa to dostane k niečomu viac, o to viac emotívne to pre teba bude.
Ale pokiaľ ste sa stretli raz, a odvtedy si sa sňou 2 týždne nestretol, tak to asi nič moc nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Btw. Ja by som zatiaľ počkal, neočakával že by z toho mohlo niečo byť, a ak sa to dostane k niečomu viac, o to viac emotívne to pre teba bude.
Ale pokiaľ ste sa stretli raz, a odvtedy si sa sňou 2 týždne nestretol, tak to asi nič moc nebude...