Hajzli mozu byt radi, ze maju mesity po celej Europe.. Keby si chceli krestania postavit kostol v moslimskej krajine, tak nie len ze by im to nikto nedovolil, este by ich aj zastrelil...
v anglicku jeden moslimský šofér nepustil slepca do autobusu lebo mal so sebou psa, šoféra vykopli a on ich zažaloval... bohužiaľ neviem ako to dopadlo
oni sú proste blbí. prídu sem chcú prácu, peniaze, jedlo a ešte si aj chcú diktovať podmienky. Na slovensku žije tiež pár moslimov a ešte som nepočul, že by niekomu vadil 2kríž....
ale né aby žiadali mnohoženstvo, oni chcú zmeniť posratú vlajku
Ja by som ich prirovnal k rakovine. Ich náboženstvo neprinieslo tomuto svetu ešte nič dobré. Kde je Islam, tam je bordel, ľutujem všetky krajiny, kde je Islam. Zvlášť Arabov, kde v podstate vznikol. Nadarmo sa ničia krajiny a spomaľuje pokrok.
pridu sem a myslia si ze budeme tancovat ako si piskaju... ten Nor co postrielal par ludi nemal zle nazory, ale robil to zle...moc radikalne... chcu tu stavat veže a zjapat rano o piatej, nosit satky a batmani by tu chodili... maju 8 deti, zatial co priemerny europan max. 2.... proste, asimiluj sa alebo si vypadni! kks, ta svajciarska vlajka to bol fakt zly vtip...to uz kde sme...cely arabsky svet drbnuty...
veľa sú na mňa aj niektoré komentáre tu. nenávisť plodí len nenávisť.nič iné. Ale s5 k téme.Považujem sa za dosť liberálneho človeka, ale táto požiadavka mi príde ako viac priveľa, a nejde o to, že sú to moslimovia, keby to boli aj ufónci.Oni sa nasťahovali do inej krajiny a tým to končí. je to nelegitímne,nemorálne a na hlavu.
veľa ? to už prekročilo hranice ... tak prisťahujú sa tu z východu a ešte si budú rozkazovať ... nemám slov ... a nemám nič proti moslimom to sa nedá povedať o romoch/cigánoch
vravel som že to trošku unáhlil, bol moc radikálny, boli to decká pristahovalcov inac... takze to suviselo... pozri si starsie clanky z BBC alebo Sunday Times... alebo si pozri jeho blog... on pisal aj o Slovensku ...jedina krajina ktora ako tak este nie je zamnožena takymito ludmi...no este aby vlada nam pada, cigani nas zozeru...
@funkyshit91 no ono je trochu problém v tom, že keď niekto s poriadnou psychiatrickou diagnózou/teraz nechcem uraziť nikoho / si nájde objekt voči ktorému ide bojovať. Moc radikálny? Sorry ale podľa mňa každý človek , ktorý inému vezme život nie je človekom a nie je ani normálny. Asi by si iné vravel,keby si sa ako prisťahovalec narodil/čo si žiadne to "decko" nemohlo vybrať / , alebo keby si tam mal rodinu.
Ak si nevážime ľudský život, tak sme asi taký istý ako tí arabi , nie?Potom čím sa líšime ?
@mm47 :nemám rada slovo neznášam , a aj keď tu budem teraz zrejme za veľkú pi.. , v ktorej krajine sa narodíš si Ty nikdy nevyberieš, ani farbu pleti, ani sociálny status a už vôbec nie zviazanosť s takýmto náboženstvom, lebo tam je to trošku iné, ako u nás , že som katolík, evanjelik, ale ani nerozoznám jeden ten kostol od druhého atď. Ale byť nacistom to už je výber. A nikdy sa s ním nestotožním.
pre mňa je toto to isté, keďže sa vyjadrujem len k tejto konkrétnej udalosti, ako keby u nás maďarskí spoluobčania žiadali, aby sme zmenili hymnu, lebo ich uráža. Pritom maďari ako takí mi nevadia. Ale toto by mi trochu vadilo.
xixixixi, a však nech si žiadajú........určite su vo vláde neni takí kkoti ako u nás a tu vlajku ponechajú v takom prevedení ako je!..........u nás by ju určite zmenili, lebo sa pcháme každemu do riti, zato, že sme maličký národ....filip
@meredithgrey lisime sa tym ze my sa tam nesrackujeme a nestavime kostoly... sice tak bolo v minulosti a nedopadlo to dobre...teraz robia to iste oni skusila by skupinka ludi ist na vychod pokusit sa stavat kostoly co by im zvonili kks kazdy den 6x asi by ho zburali do dna...
@funkyshit91 takže tým pádom každý môže voľne zabíjať tých kto sa mi nepáčia? kebyže sa niekto na ulici rozhodne že si menejcenný a začne na teba strieľať, neviem či by si to bral takto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nie je tam ziadna oficialna skupina ziadny hovorca proste je to nieco neurcite
a cielene. to je smutne.
oni sú proste blbí. prídu sem chcú prácu, peniaze, jedlo a ešte si aj chcú diktovať podmienky. Na slovensku žije tiež pár moslimov a ešte som nepočul, že by niekomu vadil 2kríž....
ale né aby žiadali mnohoženstvo, oni chcú zmeniť posratú vlajku
Neznasam tie moslimske maniere ale rovnako neznasam tych chujov ktori to maju ako zamienku pre svoje osrate hlavy hole.
Ak si nevážime ľudský život, tak sme asi taký istý ako tí arabi , nie?Potom čím sa líšime ?
pre mňa je toto to isté, keďže sa vyjadrujem len k tejto konkrétnej udalosti, ako keby u nás maďarskí spoluobčania žiadali, aby sme zmenili hymnu, lebo ich uráža. Pritom maďari ako takí mi nevadia. Ale toto by mi trochu vadilo.
Nevyberies si , ale nikto ich nenuti byt kokotmi
ps: každé náboženstvo je už dnes zaostalé, zdegenrerované a choré....the meanings are lost in translation ako sa vyjadril jeden múdry človek