Niekam cestujete, ale neviete ako sa volá zastávka z ktorej idete
Ako si poradíte v situácií keď niekam idete busom, ale nepoznáte zastávku z ktorej chcete íst, že viete len ako sa volá, ale neviete ktorá to je iba zhruba. Idem do jedného mesta bus ide zo ZV-AS do ... vždy nastupujem na začiatočnej čiže viem kde, ale te
raz som išla do jednej dediny a netušila som, kde tá dedina je a kde mám vystúpiť... samozrejme som 20 minút cesty prekecala so šoférom a všetko dobre dopadlo
no hej, napíše zastávky mám napísané, ale podľa názvu tej zastávky ja neviem ktorá zastávka to je lebo ich nepoznám budem na nej stáť až večer a to už môže byť neskoro ak by tam ten bus nestál..
sú tam vypísané všetko len ked neviem ktorá to je tak ako, nepoznám ich v poradí kde stojí lebo veľakrát nestojí hocikde ten bus
@boxer161 ved vravím zastávky sú písané viem ak sa volajú ale ked z hlavy neviem ktorá je ktorá ked som na ani jednej z nich nikdy nenastupovala ani nič...
@rheia áno stále to isté ale že neviem ako sa volajú a ktorá je ktorá
oni sú 5 zastávok po sebe 2-minútový odstup od seba viem len ako sa volá prvá to je tá začiatočná potom tých 5 a na jednej z nich musím nastúpiť ale neviem ako sa volá ani ktorá to je o tot ide
@drobbec186 pouzi matematiku a pocitaj zastavky autobusu od tej kde si nastupila a mas...jednoduche. na cp.sk si opocitas kolko ich je a vyjde ti to..uz som tak siel par krat a nikdy som sa neomyleu. toto plati ak nieje nikto naokolo, koho by si sa spytala a sofer spi
a samozrejme ludia okolo.mozes sa spytat je to osvedcene... disappointed:thumbs)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak je to medzimestsky, skus cp.sk
ak mestsky tak skus guugl:zadaj mesto a mestska doprava a snad daco najde
...tam by mali byt pisane zastavky
a nasledujem svoje srdce
no hej, napíše zastávky mám napísané, ale podľa názvu tej zastávky ja neviem ktorá zastávka to je lebo ich nepoznám budem na nej stáť až večer a to už môže byť neskoro ak by tam ten bus nestál..
sú tam vypísané všetko len ked neviem ktorá to je tak ako, nepoznám ich v poradí kde stojí lebo veľakrát nestojí hocikde ten bus
@boxer161 ved vravím zastávky sú písané viem ak sa volajú ale ked z hlavy neviem ktorá je ktorá ked som na ani jednej z nich nikdy nenastupovala ani nič...
@rheia áno stále to isté ale že neviem ako sa volajú a ktorá je ktorá
oni sú 5 zastávok po sebe 2-minútový odstup od seba viem len ako sa volá prvá to je tá začiatočná potom tých 5 a na jednej z nich musím nastúpiť ale neviem ako sa volá ani ktorá to je o tot ide
tak som si raz pýtala, keď som šla z chaty
a samozrejme ludia okolo.mozes sa spytat je to osvedcene... disappointed:thumbs)
Inak väčšinou majú prevádzkovatelia MHD dostupné mapy mesta s vyznačenými trasami liniek, ak to pomôže.