mám kopu spolužiakov, ktorí nedali tretiak niekoľkokrát...niektorí už chodia na tretiu/štvrtú školu a stále to ani tento rok nedali čiže, nie si sám, to je úplne bežné toto (samozrejme, ak neštuduješ nejakú sociálnu prácu alebo čo )
Neviem, každý je nejaký (iný)
a obviously aj každý rodič je nejaký (iný)
Ja som teda dobrovoľne "dropol" tesne pred štátnicami tiež, aj keď dalo by sa povedať, že som k tomu bol dotlačený okolnosťami - no a otcovi je to skoro jedno, možno aj úplne. Matka mi to pripomínala skoro až doteraz a lamentovala, že je to/ma škoda.
No a škola, resp. jej pracovníčka, mi to pripomínala doslova do predvčera
Podľa mňa na tom nič nie je. Ja som sa toho tiež bál, ale nakoniec som to nejak zvládol, ja som im už predtým vravel, že to je len škola, nebudem si kvôli tomu robiť nejaké starosti (ktoré aj tak sú a boli), nestojí to za nejaké sebapoškodzovanie, je to len škola, nie si prvý ani posledný, z nás sa nedostala jedna cez 3 ročník. A ďalší dvaja, ale to bolo jasné už pri prvej skúške v prvom ročníku. Normálne to povedz ako to je a bude, možno si popočúvaš kokotiny a časom to prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a obviously aj každý rodič je nejaký (iný)
Ja som teda dobrovoľne "dropol" tesne pred štátnicami tiež, aj keď dalo by sa povedať, že som k tomu bol dotlačený okolnosťami - no a otcovi je to skoro jedno, možno aj úplne. Matka mi to pripomínala skoro až doteraz a lamentovala, že je to/ma škoda.
No a škola, resp. jej pracovníčka, mi to pripomínala doslova do predvčera
@aventine
#relatable
A prečo by som Ti vlastne mal zverovať takéto supertajné veci, šak ani netuším, kto si...