To by som sa chcela spytat, ak by som zacala robit s Oriflame-om, tak by som za kazdym musela objednat "tolko a tolko vyrobkov v tej a v tej cene"? ci to je na mne, kolko si objednam?...Vlastne robila by som iba tak pre seba, pre rodinu...nehladala by som
táák sa ti to neoplatí...a ináč nemyslím si, že máš nieaký limit aby si potom doplácala tam len ide o to aby si mala nieakú zákazku...hmmky a keď len napr. 3 veci tak to je málo...neoplatí sa ti to moja kamoška robí s oriflamom a niekedy má viac peňazí, lebo mala veľkú zákazku...ale keď chceš len trošku pre svoju rodinu objednávať tak potom nie...ale spýtaj sa niekoho v ich kancelárii napr, a máš to
tie tri veci sa ti naozaj neoplatia, lebo je pravda, že niečo na tom zarobíš, ale plus ty musíš pri každej objednávke platiť manipulačný poplatok a poštovné, čo ti robí nejaké 3 eurá.
ale ak by si objednávala viac vecí, aj pre iných zákazníkov, tak sa ti to oplatí, lebo na tom vlastne zarobíš.
no tak mozes to robit aktívne, ale pokila to funguje stále rovnako ako to fungovalo /a myslim ze ta pyramida sa nezmenila/ tak je to tak, že každý výrobok ma určitý počet bodov-máš stanovený limit bodov, ktorý ak presiahnes tak mas posotovne zadarmo ak mas pod ten limit, tak si postovne platis..samozrejme na to zarabas, mas lacnejsie rozne vzorky a tak.. a myslim, ze sa tam da objednavat na seba-a tie vyrobky su o cosi lacnejsie-v podstate z toho potom nemas ziaden zisk, ale zaplatis za vyroby ty a tvoja rodina mensiu sumu, nez je v katalogu..
neviem kolko presne sa plati teraz poplatok za clenstvo a ako to prebieha, ale ak by si mala dostatok ludi na objednavky, tak sa to da. ale myslim, ze je tam take pravidlo, ze ak si niekolkokrat po sebe nic neobjednas tak tam platis niečo ako penále, alebo čo to je. neviem do akej výšky, ale na všetko sa musíš popýtať, pretože tie pravidlá sa sem tam menia.
aj ja chcem s tym začat....je to jedno ak budem mat vychovnu poradkynu ( proste že ma zaregistruje znama) alebo je lepšie sa zaregistrovat na internete..je v tom rozdiel??? dakujem
ORIFLAME ...Túžiš pracovať toľko, koľko chceš? Chceš sama rozhodovať o tom, koľko zarobíš? Túžiš po sebarealizácii? Chceš mať čas na seba, svoju rodinu a priateľov? Potrebuješ viac financií aj počas materskej dovolenky? Hľadáš kvalitnú kozmetiku za rozumné ceny? ...ODPOVEDALA SI ASPOŇ NA JEDNU OTÁZKU KLADNE A CHCEŠ VEDIEŤ VIAC? KONTAKTUJ MA NA miska0016@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale môj osobný názor je nie
ale ak by si objednávala viac vecí, aj pre iných zákazníkov, tak sa ti to oplatí, lebo na tom vlastne zarobíš.
neviem kolko presne sa plati teraz poplatok za clenstvo a ako to prebieha, ale ak by si mala dostatok ludi na objednavky, tak sa to da. ale myslim, ze je tam take pravidlo, ze ak si niekolkokrat po sebe nic neobjednas tak tam platis niečo ako penále, alebo čo to je. neviem do akej výšky, ale na všetko sa musíš popýtať, pretože tie pravidlá sa sem tam menia.