@koprdil to isté DD ako si na tom s prípravou ?? a neviem podľa mňa občiansky je základ, prípadne ak si ho stratil musiš ist na políciu a vybavit si doklad o strate a preukázať sa pasom alebo si jednoducho vybaviť nový
Čo sa prípravy týka, venujem sa hlavne ekonomike, lebo som ju nemal na strednej škole. Učím sa z tej prípravnej knihy a zo stránky aeucebnica.jasr.sk Taktiež si počítam nejaké príklady a pozerám AJ slovíčka...
Papier od polície mám, len si niesom istý, či to bude stačiť. OP sa už vybavuje, len trvá to 2 týždne, hotový bude až po prijímačkách...
@vea91 , @vikiii222 Baby, otázky z reálii na prijímačkách boli, aj z nemčiny, aj z angličtiny. Nebolo to síce nič strašné, ale nachytala som sa. (Ja neviem, napr. si spomínam, že tam bolo, že koľko spolkových krajín tvorí Rakúsko,nečo z histórie.. a tak). Ďalej chceli gramatiku a bolo tam pár cvičení na štýl písomnej maturity. Nebolo to až také ťažké, dalo sa to celkom, ale dávajte bacha na "blbé" chyby ( a dvakrát si premyslite, ktorú odpoveď začiarknete, opraviť sa to už totiž nebude dať), ja som sa viackrát nachytala a prišla o body.
@koprdil , ak si dobre pamätám, boli tam možnosti (a,b,c,d, a "e" bolo vždy "žiadna z možností nie je správna"..alebo tak nejak), ale teraz si naozaj nie som istá, či tam netrebalo kresliť graf alebo písať odpoveď, naozaj si už nepamätám. Na FAJ sa test z mat. nerobí, čiže ti neviem povedať.
@domminika takze hlavne take zaklady? ci bolo treba aj nejake roky a tak? no jazykov sa nejak extra nebojim, ja som len chcela vediet o tych krajinach, ze kolko toho chceli, lebo nvm.. nejak nestiham sa ucit a ianc ako sa ti paci na tej skole?
@vea91 Ahoj,práve som pozerala tuto diskusiu a zistila som,že sme boli spolu na prijímačkách na FAJ Prijali ťa tam?? Rada by som zostala v kontakte lebo nepoznám nikoho kto tam chodí ani len kto s atam chystá
@janika41 ahoj..prepac, ze az teraz pisem..uz som aj zabudla na tuto diskusiu a .ano prijali.. ale nakoniec som sa rozhodla pre obchodnu fakultu...ale ja tiez nepoznam nikoho kto ide ani na jednu ani na druhu fakultu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Papier od polície mám, len si niesom istý, či to bude stačiť. OP sa už vybavuje, len trvá to 2 týždne, hotový bude až po prijímačkách...
Pri teste z matematiky vám pridelili aj nejaké vzorce, ako to býva napr. na maturite?